Sennheiser ile kablosuz ses ve müzik keyfi!

CHIP Online
28-07-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ses ürünlerinin önde gelen ismi Sennheiser, bu ürünüyle kablosuz ses ve müzikte oldukça iddialı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sen ... ik-keyfi_41629.html

Sennheiser Communications tarafından üretilen RS 180 Tam Boy Kablosuz TV Kulaklığı, etkin kablosuz iletişim aralığı ile yüksek ses kalitesini bir araya getirerek, iyi bir ses deneyimi sunuyor.


Sennheiser RS 180'in çok fonksiyonlu vericisi hem hızlı şarj tabanı hem de yerleştirme istasyonu olarak kullanılabiliyor. Kleer'in sıkıştırılmamış dijital kablosuz ses iletim teknolojisini kullanan sistem ile dört farklı kulaklık aynı anda çalıştırılabiliyor. 100 metreyi bulan kablosuz menzili sayesinde geniş bir özgürlük alanı sunan Sennheiser RS 180'in açık çevresel tasarımlı kulaklıkları, her iki taraftan da hava alarak kullanıcısına iyi bir ses deneyimi yaşatıyor. Güçlü neodimyum mıknatıslara sahip dinamik dönüştürücü sistemleri ise temiz ve ayrıntılı ses reprodüksiyonu sağlıyor.


Sennheiser RS 180, optimum ses seviyesi üretmek için otomatik seviye kontrolünün yanı sıra sol ve sağ taraftaki ses düzeyini ayarlamak için balans kontrolüne de sahip. Ergonomik ve ayarlanabilir kafa bandı daha rahat ve güvenli kullanım sağlarken, kadife kulaklık pedleri ve kafa bandı yastıkları son derece konforlu bir kullanımı da beraberinde getiriyor.


Tüm Konu: Sennheiser ile kablosuz ses ve müzik keyfi!

Kaynak: www.chip.com.tr