ses sorunu

burak9475
04-01-2009, 18:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

 

arkadaşlar sizden yardım istiyorum tüm uğraşlarımıza rağmen yapamadık şu pc nin sesini. Pc ye virüs girmiş format attık. Pc nin driver ları yok. İnternetten yüklemek zorunda kaldık. Anakarın modeli Asus p5vd2-mx. Size sormak istedğim soru ise  bu anakartın driverlarını indirdim. Yüklemeye çalıştım ekran driverını yükledim sorunsuz bir şeklide  ama ses driverını yüklerken pc hata verdi. Pc de ekran kartı ve ses kartı yok. İşletim sistemim Windows Xp Sp2. Lütfen yardım edin...

mancukya
05-01-2009, 02:12   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

demekki hatalisini yuklemisiniz

whitewind
05-01-2009, 17:22   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
58 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

o ses driverını sil ve "driver genius" programını yükle.o kendisi bulsun kendisi indirsin driverı. bende işe yaramıştı

kızıl_musti
06-01-2009, 09:46   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

SSES DİVERİN HATALI YÜKLEMİŞ OLABLİRSİN SİL TEKRAR YÜKLEMEYİ  DENE OLMASSA AVAST PROĞRAMINI KULLAN

burak9475
06-01-2009, 13:43   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

tekrar tekrar yüklemeye çalıştım ama olmadı sizin önerdiğiniz programları deneyim birde. Yardım için teşekkürler

cadi_esra
06-01-2009, 13:58   |  #6  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

sorunun çözüldümü kardeş bu arada sen önceki ses driverini kaldırdığından eminsin demi?

burak9475
06-01-2009, 13:59   |  #7  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

yok kardeş bu sorun ablamın pc de. ben oraya gidip yapıcam birazdan eğer olmazsa yazarım yine.

burak9475
06-01-2009, 15:18   |  #8  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

sorun çözüldü arkadaşlar. Doğru driver ı yüklemeye çalışmışım. Denetim masası>Sistem>Donatım>Aygıt Yöneticisi>Sistem agıtlarına girdim. Yanına "!" işareti olan yere tıkladım yükledim sorun çözüldü.