ses sorunu ?

youngvowel
04-02-2009, 22:26   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

 

slm arkadaslar bilgisayarımda vista işletim sistemi vardı xp yaptım..anakart cdsınden ses kartını yukluyorum ama bır turlu ses gelmıyor..anakart modelim:
                                     MSI 945HCM7 series
                                     MS-7507(v1.X)Mainboard
yardımcı olursanız sevinirim..tşk..!

Son Düzenleme: youngvowel ~ 04 Şubat 2009 22:27
Barış
04-02-2009, 22:38   |  #2  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,971 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

Buyur arkadaşım


edit : vistayı okuyunca ilk akıl vistaya gitti :)

bu xp driverı

Son Düzenleme: Barış ~ 04 Şubat 2009 22:41
youngvowel
04-02-2009, 22:40   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

saol arkadadasım..sımdı ısletım sıstemım xp snn gonderdıgın ne ?

youngvowel
04-02-2009, 23:21   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

sımdı ben anakart cdsının ıcınde bulunan ses driverını yuklemıstım bılgısayara o yukledıgımı kaldırmam gerekıomu ustune yuklesem olurmu ?

Barış
04-02-2009, 23:24   |  #5  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,971 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

kalıdırıp yüklemen daha iyi olur gerçi yeni kurulumda ilk unistall yapar sonra install yapar :)

youngvowel
05-02-2009, 14:06   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

yükledim ama yine ses gelmıyor..:( bios'dan bişeyler yapmak gerekıomu ?

Barış
05-02-2009, 16:24   |  #7  
Barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,971 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

ses gelmiyor derken ? örnegin bir winamp çalıştırdıgınızda oynatmayı yapıyormu yoksa device hatası verip kapatıyormu ?

youngvowel
06-02-2009, 10:15   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

evet..winamp'ı actıgımda sürücü hatası verıyor..driverın yuklu olmadıgını belırtıyor..!

Son Düzenleme: youngvowel ~ 06 Şubat 2009 11:21
youngvowel
07-02-2009, 00:18   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

yokmu arkadaşlar bana yardımcı olabılecek..?

youngvowel
14-02-2009, 01:22   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

ne yaptıysam ses gelmedi :(  tekrar vistaya çevirdim..!

ediz1991
15-02-2009, 18:09   |  #11  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

bilgisayarımdan ses gelmiyo yardımınıza ihtiyacım var şimdiden tşk ederim

afillimanyak
15-02-2009, 23:30   |  #12  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008
es-low
kalıdırıp yüklemen daha iyi olur gerçi yeni kurulumda ilk unistall yapar sonra install yapar :)
bir daha yükle belki ilk yuklemede uninstall yapmıştır

youngvowel
16-02-2009, 16:48   |  #13  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
211 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2006

ediz1991 ses gelmiyor derken..format attıktan sonra mı gelmedı bıraz acıklasan ?

efendisiz_bey
17-02-2009, 10:02   |  #14  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

arkadaşım dırverleri doğru tanıttın demi

Zoqa
17-02-2009, 16:29   |  #15  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

aradan baya bir zaman geçmiş yardımcı olabilirdim ama çözmüşsündür muhtemelen sorununu :)

Crew
17-02-2009, 16:37   |  #16  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
209 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

Kesin realtek'tir ! eğer realtek ise çözümünü söleyim ?

Turhost