Seven Roleplay GTA V

LastWareup
16-08-2019, 01:29   |  #1  
LastWareup avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2019

Merhaba Sevgili Seven Ailesi,
Yaklaşık 1 aydır açık olan "Voice" Role Play sunucumuzu, RageMP platformundan geri çekme kararı aldık. Uzun bir süredir bir yandan uğraştığımız bir FiveM sunucumuz mevcuttu. FiveM piyasasındaki tüm roleplay sunucularını geride bırakacak, bir fark yaratacak, kaliteli ve her şeyden önemlisi hatasız, problemsiz bir sunucu hazırladık. Son 1 ayda gerçekleşen sorunlar bize çok büyük dersler verdi. Artık size gerçekten keyifli bir oyun sunmak istiyoruz.
FiveM Dönemi Ne Zaman Başlıyor?
FiveM dönemi, Ağustos ayı bitmeden sizlerle beraber olacak! Kısacası sabredeceğiniz çok ama çok kısa bir zaman dilimi mevcut

Karakterlerimize Ne Olacak?
Sunucuda açılıştan bu yana yaşanan ekonomi problemleri, sürekli değiştirmek zorunda kaldığımız fiyatlar nedeniyle takdir edersiniz ki bir çok haksız kazanç ortaya çıktı. Ekonomi kontrol edemediğimiz bir noktaya gitti. Hepiniz birer oyuncu olarak, üç haftada ne kadar çok para kazandığınızı kendiniz biliyorsunuz. Bu sebepten dolayı tüm karakterleri ve ekonomiyi sıfırlıyoruz.

Eğer voice sunucusunda daha önce oluşturduğunuz bir karakteriniz mevcutsa, yakın zamanda karakteri mevcut kişiler için nasıl fivem'e hesabınızı taşıyacağınızı anlatacağız.

Oyuncu Limiti Ne Olacak?
Sunucumuz 64 oyuncu limitiyle sizlerle beraber olacak.

FARKIMIZ NEDİR?
Seven Role Play, diğer tüm FiveM sunucularından farklı sistemleriyle, daha kaliteli rol içeriği ve daha profesyonel yönetim ekibiyle sizlere  "adaletli, kaliteli, sorunsuz ve eşit" bir rol deneyimi sunuyor. Artık yayıncıların kontrol ettiği, Pay2Win'in başını alıp gittiği ve iki ay sonra sıkıldığınız sunuculara DUR deme vakti! Seven Role Play, 2017'den bu yana piyasada açık olan ve ismini barındıran Türkiye'nin en köklü sunucusu


Discord kanalımız hakkında!
Mevcut discord kanalımızda ki sohbet odaları 16 Ağustos akşamına kadar kilitli kalacaktır. Yeni odaların düzenlenmesi ve açılması için sohbet kanalları devre dışıdır.
Text sunucusu oyuncuları "yeni discord" isimli odadan discord kanal linkine ulaşabilir.
TEXT SUNUCUMUZ HAKKINDA
Text sunucumuz Cuma akşamı 18.00'da açılıyor!! Text sunucumuz "RageMP" platformunda kalıcılığını sürdürecektir. Tüm detaylar aşağıdaki linkte,

FPS Drop Hakkında
Sunucumuzda, diğer sunucularda yaşadığınız FPS Drop mevcut değildir. Sunucumuz gereksiz araç & bina vb. görüntü modları içermemektedir. Konulan tüm sistemler tamamen optimize sistemlerdir.

Yaşanan rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Ancak hatalı ve problemli bir oyun deneyimi hepimizi sıkıyor. Sizleride daha fazla sıkmaya devam edersek sunucudan kalıcı olarak soğuyacaksınız. En iyisi yol yakınken daha iyi bir şekilde geri dönüş yapmak!

FiveM'de bir devrim başlatmanın zamanı geldi!