Sevgililer Günü Hediyesi Tektaş Pırlantalar

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
GintoPirlanta
24-01-2017, 13:26   |  #1  
GintoPirlanta avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Yeryüzünün derinliklerinden, tarihe meydan okuyarak günümüze kadar gelmiş olan elmas madeni, tektaş pırlantalar ile yüzyıllar boyunca insanların tutkusu ve aşkın simgesi olmuştur. Aşkın büyüsü baş döndürsün, aşıklar ölümsüz olsun diye aşk tanrısı Eros’un okunun ucuna pırlanta takması, sevgililer günü hediyesi tektaş pırlantaların önemini arttırmaktadır. Sevgisiyle içinizi ısıtan, size hayatı kolaylaştıran, hayatınızdaki en önemli yere sahip olan o özel insana sevgililer gününde alabileceğiniz en güzel ve anlamlı hediyelerin başında tektaş pırlanta yüzükler gelmektedir.

Duyguların yoğunlaştığı ve en duru haliyle yansıtıldığı 14 Şubat sevgililer günü, aşıkların hislerini birbirlerine aktardığı unutulmaz bir gündür. Sevgiliye yapılacak özel jestler bugünün unutulmaz olmasını sağlayacaktır. Bu özel günde, hayatınızın en özel kişisi olan sevgilinize vereceğiniz sevgililer günü hediyesi tektaş pırlantalar ile hem bu özel günün anlamını yansıtabilir hem de sevdiğiniz kişinin ruhuna dokunabilirsiniz. 14 Şubatta sevgiliye alınabilecek tektaş pırlanta yüzük, kolye ve küpe ile sevgiliye olan duyguları sembolleştirmek ve bu özel günü anlamlı kılmak sizin elinizde.

Aşkı anlatmak, duyguları ifade etmek ve geleceğe beraber adım atmak için sevgililer gününde sevgiliye alınacak olan tektaş pırlanta yüzük ile bu özel günde ona evlilik teklifi yapmak bu günü unutulmaz kılacaktır. Aşka dair duyguların sembolleştirilmiş hali olan tektaş pırlantalar sevgiliye hayatınızda tek olduğu, benzersiz olduğu gibi duyguları ifade etmenizi sağlamaktadır. Sevgililer gününde tercih edeceğiniz tektaş pırlantanın hem bu özel günün anlamını yansıtması hem de sevdiğiniz kişiye uygun olması gerekmektedir. Hepsi birbirinden güzel ve birbirinden çekici olan tektaş pırlanta çeşitleri arasında sevgiliniz için tercih yaparken zorlanmanız oldukça normal olacaktır.

Sevgililer gününde bugüne anlam katacak bir hediye almanıza yardımcı olabilmek için Ginto Pırlanta tarafından bugüne özel üretilmiş olan içerisine kırmızı yakut yerleştirilmiş tektaş pırlanta yüzük ile sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz. Kıvılcıma benzeyen, şeffaf ve ışıltılı değerli bir taş olan yakut, aşkın taşı olarak bilinmektedir. Aşkın, ihtişamın, gücün ve sevginin simgesi olan yakut detaylı tektaş pırlanta yüzük ile sevgilinize karşı olan duygularınızı sembolleştirin. Aşkın manevi simgesi olan kırmızı yakut ile tekliğin ve biricikliğin simgesi tektaş pırlantayı birleştiren Ginto Pırlanta’nın bu özel tektaş yüzüğü ile sevgilinizin ruhunu okşayın. Tektaş pırlanta yüzükler her kadının hayallerini süsleyen çok özel bir hediyedir.

14 Şubat sevgililer gününe özel üretilen 0.25 ct yakut işlemeli tektaş pırlanta yüzük ile sevgilinizi mutlu etmek sizin elinizde. Sevgililer gününe özel olarak üretilmiş olan kırmızı yakut işlemeli tektaş pırlanta yüzüğü %50 indirimli fiyatıyla 2.090 TL’ye Ginto Pırlanta’dan satın alabilirsiniz. Sizin ve sevdiklerinizin yüzünüzü güldürecek tektaş pırlanta fiyatları Ginto Pırlanta’da

Kaynak: http://www.gintopirlanta.com/ice ... as-pirlantalar.html