Sevgilinizi şımartmanın en kolay yolu

CHIP Online
29-01-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Gözünüz Sevgililer Günü için farklı bir alternatifteyse, bu oyun makinesiyle onu şımartabilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sev ... lay-yolu_38376.html

Sevgililer Günü hediyesi olarak bu yıl farklı bir alternatif seçip, Dell'in yüksek performanslı Oyun Bilgisayarı markası Alienware M17x ile sevgilinizi şımartabilirsiniz. Kullanıcıyı sarmalayan yüksek çözünürlüklü surround ses deneyimi ve iyi performans için 3D özelliğine sahip Alienware M17x ile sevgilinizle birlikte oyun oynamanın tadına varın. Aynı zamanda en yeni  NVIDIA GeForce ve AMD Radeon HD ekran kartları, THX 7.1 dijital surround ses, Creative Sound Blaster ses kartı ve Klipsch marka hoparlörleriyle tüm duyulara hitap eden bir deneyimini birlikte yaşayın.


Yüksek performanslı mobil oyun oynama


Alienware M17x  daha zengin bir oyun deneyimi içini, oyuncuları  tatmin edecek özeliklere sahip.  M17x 'da 32 GB'a kadar yeni NVIDIA ve AMD grafik kartı seçenekleri, isteğe bağlı 17.3 inç 120Hz WideFHD WLED 3D ekran ve THX 3.0 surround ses seçenekleri mevcut. AMD Radeon HD 7970M grafik kartı ve  yeni GDDR5 NVIDIA GeForce GT 660M ve 675M grafik kartlarına sahip ilk dizüstü bilgisayarlardan da biri.


Alienware M17x , Intel'in üçüncü nesil işlemcileri ve Intel Turbo Boost 2.0 teknolojileri ile uyumlu ve ayrıca HDMI 1.4, hızlı veri transferi için USB 3.0, Bluetooth 4.0, isteğe bağlı 3D HD oyun oynama, isteğe bağlı Blu-Ray disket sürücü ve Klipsc hoparlörlerin sunduğu ses kalitesine sahip. Buna ek olarak, Alienware dizüstü bilgisayarlarda bulunan AlienAdrenaline sayesinde kullanıcılar oyun kısa yollarını yaratabiliyor veya sistem performansını arttırmak ya da deneyimlerini kişiselleştirmek için bir dizi komutu harekete geçiren uygulamalar yaratabiliyorlar.

Tüm Konu: Sevgilinizi şımartmanın en kolay yolu

Kaynak: www.chip.com.tr