Sevilen futbol oyununa yepyeni özellikler

CHIP Online
13-08-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone'un sevilen futbol oyunu, en son sürümünde bu iki önemli yenilikle geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sev ... ellikler_35330.html

Birçoğumuzun çocukluğunda oynadığı klasik çek-bırak futbol oyunu artık iPhone ve iPad'de.


Terra Bilgi İşlem tarafından geliştirilen futbol oyunu Soccer Arena'yı ücretsiz olarak &lt;span style="text-decoration: underline;">buradan</span> indirmeniz mümkün. Yeni sürümde gelen lig modu, farklı takımlarla şampiyonluk için yarıştığınız 3 lig sunuyor. Oyundaki diğer bir yenilik ise rakibinizin zorluk seviyesini seçebilmeniz.


İsterseniz online olarak arkadaşınızı davet edin veya rastgele olarak dünya üzerindeki başka biri ile kozlarınızı paylaşın. Hatta masanın üzerine koyup iki kişi karşılıklı oynayın. Hiç olmadı yalnız başınıza pratik yapın. Soccer Arena ile keyifli bir futbol deneyimi yaşayacaksınız.


Karşı takımın defansını zorlayan şutlarla gol atın veya kalecinizi hareket ettirerek gelen şutları kurtarmaya çalışın, oyun sırasındaki ses efektleri ve gol sonrasındaki seremoniler ise oyuna ayrı bir güzellik katıyor.


<img src="https://cdn.chip.gen.tr/images/content/2012062123050518272.jpg" alt="" width="608" height="407" />


Oyun süresi toplam 5 dakika ve top size geçtikten sonra ise 10 saniye içinde şut çekmeniz gerekiyor. Eğer oyun üzerindeki reklamlardan kurtulmak ve takımınızı forma renkleri, logo ve takım adı olarak özelleştirmek isterseniz 0.99 dolar ile tam sürümüne güncelleme yapabiliyorsunuz. Hepinize keyifli oyunlar.

Tüm Konu: Sevilen futbol oyununa yepyeni özellikler

Kaynak: www.chip.com.tr