Seyahatin Olmazsa Olmaz Teknolojileri

TP-Link Türkiye
02-07-2020, 11:09   |  #1  
TP-Link Türkiye avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
192 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Daha teknolojik ve kaliteli bir seyahat için bu ürünleri yanınızdan ayırmayın!

Hem tatil hem de iş için yaptığımız seyahatlerde teknolojiden kopma imkânımız artık pek yok. Çünkü sosyal medyadan, maillerden ve dünyada olan biten gelişmelerden haberdar olmamız gerek. Peki seyahatlerimizin “teknoloji kalitesi”ni arttıracak, bizi rahat ettirecek ürünler neler? İsterseniz gelin bu ürünlere yakından bakalım.

4.5G taşınabilir router: TP-Link M7650

Diyelim ki üç günlüğüne Tayvan’a seyahat etmeniz gerekiyor ve bu seyahat boyunca nerede olursanız olun internet erişimine sahip olmak istiyorsunuz. Böyle bir durumda en çok ihtiyaç duyacağınız ürünlerin başında taşınabilir router (yönlendirici) –başka bir deyişle MiFi cihazları- geliyor.

Çünkü özellikle yurtdışı seyahatlerinde çok uygun fiyata sınırsız internet sağlayan hatlar alabiliyorsunuz. Bu hattı akıllı telefona takmak bir seçenek olsa da, taşınabilir router kullanmak hem mevcut hattınızın kapanmasını, hem telefonun pilinin tükenmesini önlüyor, hem de birçok farklı özelliği size sunuyor.

Örneğin TP-Link M7650 taşınabilir 4.5 G router, aynı anda 32 farklı kişinin ya da cihazın bağlantı sağlamasına olanak tanıyor ve 15 saate kadar kesintisiz pil ömrü sunuyor. Ayrıca çift bant desteği olması, 600 Mbps indirme ve 50 Mbps yükleme hızları sunuyor olması da önemli. Tabii bu noktada cihazda bir SD kart girişi olduğundan da bahsetmemiz gerekiyor. Bu sayede SD kartın içerisindekilere kablosuz ağ üzerinden farklı cihazlarla ulaşabiliyorsunuz.

MiFi cihazları tabii ki sadece yurtdışı seyahatler için değil, yurtiçi seyahatler için de güzel bir çözüm. Örneğin ailenizle birlikte arabayla Antalya’ya gittiğinizi hayal edin. Araç içerisindeki 4.5 G router sayesinde tüm aile bireyleri kesintisiz olarak internete ulaşabiliyor. Tekne gezileri, karavanlar ve hatta yazlık evler için de uygun bir çözüm.

Priz arama derdine son: Powerbank’ler!

Teknoloji ciddi anlamda gelişmesine rağmen ne yazık ki akıllı telefonlarımızın veya tabletlerimiz pil ömrü hala kısıtlı.

Akıllı cihazlarımıza en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda pilleri bitebiliyor ve priz arama derdi başlıyor. Neyse ki son yıllarda popülerliğini ciddi anlamda arttıran powerbank modelleri bu soruna nokta atışı çözüm oluyor.

Daha önce blog’umuzda yazdığımız Powerbank satın alma rehberini henüz okumadıysanız, göz atmanızda fayda var. Şu anda bütçenize ve ihtiyacınıza göre tercih edebileceğiniz birçok powerbank modeli bulunuyor. Bizim bu noktada tavsiyemiz eğer yüksek kapasiteli, bir akıllı telefonu 3-4 kez şarj edecek bir ürün arıyorsanız 20000 mAh kapasiteli TP-Link TL-PB20000 modelini, biraz daha küçük bir powerbank istiyorsanız da 10000 mAh kapasiteli TL-PB10000 modelini tercih edebilirsiniz.