Siber güvenlik konferansı gündemi belirledi

CHIP Online
15-02-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ankara'da gerçekleştirilen siber güvenlik zirvesinde bu önemli konular tartışıldı.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sib ... elirledi_38694.html

Dünyanın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojisi çözüm sağlayıcılarında olan Huawei'nin "Broader Way Forum - Siber Güvenlik" etkinliği her geçen gün daha da önemli bir hal alan ulusal siber güvenlik konusunun gereksinimlerini ve Türkiye'deki yol haritasını tartışmak amacıyla Ankara'da düzenlendi. Etkinlik Huawei Türkiye tarafından, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Bilgi Teknolojileri ve iletişim Kurumu desteğiyle gerçekleştirildi.


Broader Way, sektörün mobil genişbant potansiyelinden faydalanma ve genişbandın getirdiği sosyal imkanlardan faydalanmasını sağlayacak yeni gelişen iş modellerini tanımlayan, eylem odaklı uluslararası bir forumdur. İkincisi gerçekleştirilen Broader Way Siber Güvenlik Konferansı Huawei Türkiye tarafından, kamu ve ilgili paydaşların ortaklığıyla düzenlenmiştir.


Kamu ve özel sektör katılımcılarının birbirleriyle bilgi paylaşımına girmelerini amaçlayan bu platformda aynı zamanda Türkiye'nin siber güvenlikle ilgili attığı adımlar, sorunlar ve muhtemel çözümleri de tartışılmaktadır.


Tüm Konu: Siber güvenlik konferansı gündemi belirledi

Kaynak: www.chip.com.tr