sıfırdan site kodlama, tasarlama ve yayınlama

nevdar1986
20-12-2020, 22:30   |  #1  
nevdar1986 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

herkese merhabalar. arkadaşlar ben sürekli evde vakit geçiriyorum. önceden beridir de programlamaya merakım var, ama her seferinde başlayıp çabuk sıkıldığım için bıraktım. sonra web tasarıma merak saldım, programcılıkta okuyan bir arkadaşımın web master bir arakdaşının tavsiyesiyle udemy' den sadık turan' ın 110 saat komple uygulamalı web geliştirme eğitimi kursunu satın aldım. aslında anlatım oldukça anlaşılır ama şöyle bir durum var: ben sitemin kodlarını yazarken bir yandan da yayına alıp; hem bilenlerden tavsiye almak, hem de sitenin asıl sahibinin görüşlerini almak istiyorum. bunun için 1 yıllık bedava .tk uzantılı domain ve 1 aylık ücretsiz hosting edindim. 1 aylık süre bitince daha uzun süreli hosting de araştıracam ama o zamana kadar en azından hosting nasıl kullanılır; öğrenmek istiyorum.

bu siteyi de bir an önce bitirip .com' a taşımam gerek çünkü bu işin bu kadar zorlu olacağını hesaba katmayıp; "gece-gündüz çalışır 1 haftada bitirip teslim ederim." diye düşünerek, hatır için asla geri çeviremeyeceğim birisine söz verdim. ve şimdi bu sözümden geri de dönemiyorum. bu yüzden; benimle teamvieewer, skype ya da whatsapp üzerinden gidebilecek özel bir eğitmen arıyorum. ücretiyle yardım edebilecek olan var mı bana?

prodesigner
30-12-2020, 11:09   |  #2  
prodesigner avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2020

Selam. Sitenin konusu ne, kaç sayfadan oluşuyor ve talepleriniz neler biraz daha açarsanız belki yardımcı olmak isteyen arkadaşlar çıkabilir.