Şifrelerinizi hacker'lara kaptırmayın!

CHIP Online
29-05-2010, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Şifreler, kart numaraları, fazlası: Bu bedava aracın görevi onları başkalarına kaptırmanızı önlemek.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sifr ... tirmayin_20244.html

Resimlerle: Windows 7 için en iyi araçlar...

Bugün bilgisayarı hemen her iş için kullanıyoruz. Gündelik haberleri almaktan, e-posta göndermeye, bankacılık işlemlerinden, sitelerimizin içeriklerini yönetmeye kadar her türlü amaca hizmet eden bilgisayarlarımız gündelik hayattaki en büyük yardımcımız. Bize daha iyi yardımcı olabilmek için bilgisayarlarımız zaman zaman aslında son derece iyi niyetle bazı bilgileri tekrar tekrar yazmamamızı da sağlıyor. Ama bu bilgileri bizim sonradan kullanabilmemiz için saklarken de istemeden bir güvenlik açığı oluşturuyor.

Bunu engellemek ve kişisel gizlilik seviyenizi arttırmak için ufak bir yardımcı araç size yardımcı olabilir. Bilgisayarınızı baştan aşağıya tarayarak, şifreler ve kredi kartı numaraları gibi bizim haberimiz olmadan PC'mizde saklanan tüm hassas bilgileri bulan bu yazılımın amacı, bu bilgileri yanlış kişilerin eline geçmeden önce temizlemek.

Ücretsiz olan Identity Finder adlı bu program şu adresten indirebilir ve hassas bilgilerinizi silerek olası bir güvenlik sorunu veya PC'nin çalınmasına karşı kendinizi güven altına alabilirsiniz.


Tüm konu: Şifrelerinizi hacker'lara kaptırmayın!

Resimlerle: Windows 7 için en iyi araçlar...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Identity Finder'ı nasıl buldunuz?