Sinüzite ne iyi gelir

neiyigelirki
23-08-2016, 00:01   |  #1  
neiyigelirki avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

SİNÜZİTE NE İYİ GELİR

Sinüzite ne iyi gelir ?  Sinüs enfeksiyonu hapşırma, baş ağrısı ile nazal boşlukların enfeksiyonla dolmasıdır. Gözler burnun üstüne alına yayınlan büyü bir ağrısı vardır. Sinüzit ağrısı çekilmesi en zor ağrılardan biridir ve tam bir tedavisi bulunmamaktadır. Ancak ağrınızı geçiştirecek ve azaltacak yöntemler bulunuyor. Bu doğal yöntemlerin hiçbir yan etkisi olmadığı için ilaç kullanmaktan daha çok tercih ediliyor. Sinüs ağrılarını azaltmak birçok insanın hayatını kolaylaştıracaktır. Sinüzit günümüzde çok yaygın bir rahatsızlık ve baş ağrısının temel sebeplerinden biridir. Birçok hasta başını eğdiğinde ağrılarının artığını dile getirir sinüzitte bu sonuçla karşılaşmak normaldir. Eğer sinüzit rahatsızlığınız varsa kullanacağınız doğal yöntemlerle ağrılarınızdan nasıl kurtulacağınızı anlatacağız. Aşağıdaki yöntemlerin size en uygun olanını seçerek uygulayınız. Sinüzite ne iyi gelir. Sinüzit nasıl geçer. Bu sorunların cevaplarını okuyalım.

TUZLU SU

Sinüzitin kesin tedavisi olarak görünsede sinüzütü tuzlu su ile tamamen ortadan kaldırmak mümkün değildir. Tuzlu su ile burun boşluğunu temizlemek mumkündür. Hafifletir.

GREYFURT İLE SİNÜZÜT TEDAVİSİ

Sinüzit tedavisi olarak greyfurt tüketmek mantıklıdır.Greyfurt ve çekirdeği geçmişten günümüze bir antibiyotik olarak kullanılmıştır. Greyfurt tüketiminin yanı sıra çekirdeğini kurutarak burun spreyinizle karıştırarak burnunuza uygulayabilirsiniz. Greyfurt ve çekirdeği doğal bir antibiyotik olduğu için burnunuz ve nazal veya sinüs boşlukları temizlenecektir. Mikro organizmalar açığa çıkarak yok olacaktır. Buda ağrılarınızı dindirecektir.

SICAK SU İLE SİNÜZİT TEDAVİSİ

Eğer bütün gün boyunca sıcak suyunuzu yudumlarsanız yani tüketirseniz sinüzitin ağrılarından kurtulabilirsiniz. Başka bir şey değil, o zaman sadece sıcak su yudumlarken kurtulacaksınız.

SARIMSAK İLE SİNÜZİT TEDAVİSİ

Sinüzite iyi gelen antibiyotikler kategorisinde yer alabilir. Sarımsak neredeyse her rahatsızlıkta karşımıza çıkıyor. Çünkü sarımsak doğal bir antibiyotiktir. Vücudumuzdaki her türlü enfeksiyonun atılımını kolaylaştırır. Sarımsak sıcak yemeklerinize koyarak başlayabilirsiniz. Sıcak bir çorbada bol miktarda sarımsak bulunması size yarımcı olabilir. Hem sıcak su tedavisi hem de doğal antibiyotik tedavisi almış olursunuz.
Eğer bütün çabalarınıza rağmen acılarınızda bir azalma veya dinme yok ise bu ağrılar başka bir hastalığın belirtisi olabilir. En yakın sağlık merkezine giderek doktorunuza başvurunuz. Her bağ ağrısı sinüzit değildir.

Kaynak :Sinüzite ne iyi gelir

drtunc
02-03-2018, 08:44   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2018

Sinüzit 3 haftadan fazla süredir devam ediyorsa antibiyotik kullanılabilir. Bunun öncesinde kullanmak, yapılan çalışmalara göre çok anlamlı değil.

drmuratpalabiyik.com/tr/article/desc/1554/sinuzit-353.html

Son Düzenleme: drtunc ~ 02 Mart 2018 08:45