Şişli Beauty Life Wellness Club: 5 yıl daha

su_sunay
25-05-2010, 14:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Kendinize şöyle bir sual sorun: Güzellik ve bakım adına her şeyi bir yerde bulabilir, bu yerde deneyimli bir ekip ve güler yüzlü çalışma sistemine ulaşabilir miyim? Sonra cevabı arayın. Eğer arayışın sonucunda Beauty Life Wellness Club listenizin en başındaysa doğru cevaba ulaştınız demektir.

Beauty Life Wellness Club, 1983 yılından bu yana 27 yıldır sektöre can veren bir güzellik zinciri.  Beauty Life Wellness Club'ın patronu İbrahim Nadi İnanır ile Beauty Life Wellness Club'ı, namı diğer BLWC'yi konuştuk.

                                “27 YILDIR BU SEKTÖRE ELEMAN YETİŞTİRİYORUZ”

— İnsanlar görünümüne bugün dünden daha çok önem veriyor. Beauty Life Wellness'e ilham olan “başlangıç serüveni” ne? İnsanların güzelleşme arzusu mu?

Biz 27 yıldır bu sektöre eleman yetiştiriyoruz. Salonlar kuruyor ve teknik servis desteği veriyoruz. Ayrıca kurduğumuz salonların işletilmesi konusunda da danışmanlık hizmeti veriyoruz. Nihayetinde şu kararı verdik; bilgi birikimi, sermaye gücü ve müşteri portföyünü birleştirerek, maksimum kalite, uygun ve vadeli ödeme, bütün hizmetlerin bir arada olduğu güzellik salonları kurmaya karar verdik. Şu an Türkiye genelinde Franchise sisteminde salonlar oluşturduk ve oluşturmaya da devam ediyoruz.

                        “HEDEFLERİMİZE ULAŞMAMIZ İÇİN MİNİMUM 5 YILA DAHA…”

— Peki, 27 yıl önce başlarken hayalini kurduğunuz “Beauty Life Wellness”a bugün ulaştınız mı?

Biz sektörde 27 yıldır salon kurulumu, cihaz ve ürün üretimi ve ithalatı yapmaktayız. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığına bağlı akademisyenlerimiz de öğrenciler yetiştiriyor.  Salon zincirine (Franchise sistemine) 4 yıldır başlamış bulunmaktayız. Bu nedenle hayalimizi tam olarak gerçekleştiremedik. Her ilde minimum bir salon hedefimiz var. Kıbrıs Magosa'da Beauty Life Wellness Club'ın 8 ay sonra hastane inşaatına başlıyoruz. Bizim hedeflerimize ulaşmamız için minimum 5 yıla daha ihtiyacımız var. Ama hizmet kalitesi ve işlemlerden alınan sonuçlar, müşteri memnuniyeti konusunda kesinlikle hedefimize ulaştık.

                                “PERSONELİ KENDİ OKULLARIMIZDA YETİŞTİRİYORUZ”  

— Onlarca hatta yüzlerce güzellik, lazer epilasyon ve bakım firmaları var. İnsanlar sizi tercih ederken en çok neye dikkat ediyor olmalı?

Bu soru için öncelikle teşekkür ederim. İnsanları aydınlatma konusunda etkili bir soru oldu. Bu sorunun aslında yegâne cevabı; güven… “Neden güveniyorlar” diye bir soruya; “kuruluşa ve bilinirliğe güven, temiz referanslı bir geçmiş, müşterilerimize satış yapmak yerine önce ücretsiz uygulamalarla başarıyı ispatlayarak bakıma almamız, yüksek reklam tanıtım ve promosyon, üniversitelerde kadınlar toplantısı ve 'Türk kadını nasıl olmalı' seminerleri, personeli kendi okullarımızda eğiterek en kaliteli personeli yetiştirip maksimum uygulama kalitesi ve güler yüz, hijyen ve rahat dekorlu bakım odaları, TV ve dergilerdeki haberlerimizin yayınlaması” diye birden çok yanıtı olan cevaplar verebilirim.

— Beauty Life Wellness'ın sunduğu hizmetler ve uygulama şekilleri hakkında bilgi verir misiniz?

Lazer ve IPL uygulamaları epilasyon – cilt gençleştirme – akne – kırışık açma – doğum çatlakları, dövme çıkartma ve koporoz, kavitasyon RF vakum sistemleri ile zayıflama... Tüm bunlara Beauty Life Wellness'ta yukarıda saydığım güven unsurları çerçevesinde bulabilirsiniz.

“ŞUBE SAYISINI ARTIRACAĞIZ. AMA YAVAŞ YAVAŞ…”

— 3 ayrı şehirde 7 farklı şubeniz var. Bu bir teveccühün sonucu olmalı…

Bu sayıyı artıracağız. Ama yavaş yavaş... Çünkü her salonun oturması, kalite devamlılığı, elemanın yetiştirilmesi zaman alıyor. Bu nedenle çok hızlı sayımızı artırmak istemiyoruz. İstikrarlı ve kaliteden ödün vermeden devam edeceğiz.

“BEAUTY LİFE CLUB KART SAHİPLERİ BİRÇOK FARKLI İNDİRİMLERDEN FAYDALANABİLİR”

— Beauty Life'ı bilenler biliyordur. Bir de bilmeyenler için “Beauty Life Club Kart”ı anlatır mısınız?

Club kart sahibi olmak için önce Beauty Life Wellness Club müşterisi olup, sonra form doldurup kart sahibi olabilirsiniz. Bizi tercih edenlere; bütün Beauty Life Wellness  Club salonlarında yapacakları uygulama ve alışverişlerinden yüzde 10 bonus biriktirerek bu puanlarla alışveriş veya uygulama yaptırabilmeleri gibi bir avantajı var. Ayrıca Beauty Life Club Kart sahipleri, anneler gününde annelerine cilt bakım hediyesi, babalar gününde ise babalarına bir cilt bakım hediyesi armağan edebilirler. Aile kart sahibi olanların puanları birleşir ve tek kartta hızlı toplanır. Bu puanları hızlı kullanabilirler. Anlaşmalı mağaza, restoran, kafe, otel, oto yıkama, gelinlik, moda evi, hastane gibi birçok farklı ihtiyaçlarında indirimlerden de faydalanabilirler.

— Misafirleriniz daha çok hangi taleplerle size geliyor?

Bizi tercih edenler  Beauty Life Wellness  Club'a en çok epilasyon, zayıflama, cilt bakım kürleri, diyetisyen ve doktor danışmanlığı için geliyor.

“KIBRIS'TA GÜZELLİK HASTANESİ İNŞAATINA BAŞLIYORUZ”

— Rakibin olmadığı yerde kalite zayıf kalır. Her zaman bir adım önde kalabilmek için ileriye dönük projeleriniz hakkında ipuçları verir misiniz?

Bağlı olduğumuz İnanır Şirketler Grubu, zaten dünyayı ve trendleri yakından takip ediyor ve müşterilerimiz inandığımız her yeniliği ilk bizde buluyor. Gurubumuza ait eğitim akademileri, sürekli salonlarımızda eğitimleri yeniliyor ve eleman kalitesini yüksek tutuyor. Sonuç itibari ile kurumsal bir yapı olduğu için kalitemizi artırarak devam edeceğimize inanıyoruz.

Kıbrıs'ta Beauty Life Wellness Club adında hastane arsası aldık. 8'inci ayın sonunda inşaatı başlıyor. Bu hastane tamamen güzellik hastanesi olacak. Plastik cerrahi, diş, saç ekimi ve diğer medikal kozmetik işlemleri yapacak. Bu ünitemizi Türkiye'deki bütün plastik cerrahlara sunacağız. İsteyen plastik cerrah hastasını Kıbrıs'ta ameliyat edip bize teslim edecek. Hastanın iyileşme sürecini biz tamamlayacağız. Ayrıca büyük arazi içinde kozmetik çiftliği de bulunacak. Müşterilerimize boş kalan zamanlarında SPA otel ve sosyal faaliyetler de bulanacağı imkânlar da sunacağız.

…bitti!