siteye video ekleme

ibarem
01-04-2013, 23:51   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Amatör olarak bir site yapıyorum.Bu sitede bir video bölümü oluşturmak istiyorum.Ama bir türlü istediğimi yapamadım.Yapmak istediğim şu:Alt tarafta yanyana ve altalta gösterilecek videoların küçük resimleri olacak.Bunlardan herhangi birisine tıklandığında altta dizili olan video resimlerinin üstünde ortada bir video player açılarak istenen videoyu gösterecek.Ama gösterirken istenirse tam ekran olacak.Tıklanınca da tekrar küçük haline dönecek.Bu videoların bir kısmı bilgisayarımda olacak ama bir kısmıda youtube vb.gibi sitelerde olacak.

Bir diğer gösterim şekli de şöyle olabilir.Alt köşeden kayan video galerisi olabilir.İstenen videoya tıklandığında o video üst tarafta açılır.Yine istenirse tıklandığında tam ekran olur, istenirse tıklandığında küçük hale döner.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Her şey için şlmdiden teşekkürler.

(Konuyu yanlış yere açtıysam lütfen beni mazur  görün.)

Sistem Bilgilerim
ibarem
05-04-2013, 20:10   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Galiba bu konuda kimse yardımcı olmayacak.Yine de teşekkürler.İyi kötü kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum.İnternetten araştırıp bazı playerları uyarlamaya çalıştım.Oldu gibi.Ama videoya tıklayınca gidip başka sayfada açılıyor.Neyse belki zamanla bu işlide hallederim.

Bir başka konuda yardımızı istesem!... belki bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkar.Html tablo yaparken 4-5 resime her birine ayrı ayrı aynı sırada yuvarlak köşeli kenarlık yapmak istiyorum.Bu resimlere link vereceğim.Ama bir türlü beceremedim.Daha doğrusu tabloyu çiziyorum ama ben tabloarı yan yana birleşik istemiyorum.Aralarda boşluk bırakarak bir sırada 5 ya da 6 resim aralıklı olsun istiyorum.Yaptığım tablolarda ya resimler birleşik oluyor ya da alt alta oluyor.Sadece resim olarak eklediğimde bu iş oluyor ama tablo olarak çizince olmuyor.