Siyah Beyaz Dergisi

maynard_j
20-02-2009, 01:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

Aylık olarak internet üzerinden yayınlanan dergi kaliteli içeriği ve görsel tasarımıyla son derece dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Selim Varışlı ve ekibi tarafından hazırlanan bu güzel dergi çalışmasınıgözardı etmeyin arkadaşlar....

(Alıntıdır)

Siyah Beyaz'da bu ay... - www.siyahbeyazonline.com

- Ballad'ların yaşayan efsanesi Bryan Adams, samimi yanıtlarıyla sayfalarımıza konuk oldu. Ustayla geçmişi ve geleceği konuştuk. Bryan Adams'ın büyük bir Slayer hayranı olduğunu biliyor muydunuz?

- Son albümü "Vertebrae" ile progresif cephenin iyice dikkatini çeken, Norveç'in gözbebeği Enslaved'dan Ivar ve Grutle dört başı mamur bir röportajda Emre Dedekargınoğlu'nun sorularını yanıtladılar.

- Norveç Black Metali'nin racon sahibi topluluklarından Darkthrone ile oldukça punk ve karanlık bir röportaj gerçekleştirdik. Ayşe Nur'un ince elenip sık dokunmuş sorularına Fenriz Jack Daniels rahatlığıyla yanıt verdi.

- Pentagram'dan ve Şebnem Ferah ekibinden tanıdığımız Metin Türkcan, kendine yeni bir grup kurdu. Üyeleri seçmelerle belirlenen "Metoboy" hakkında İpek Atcan, Metin'le kısaca söyleşti.

- Türk Rock tarihinin köklü isimlerinin bir araya geldiği F.O.M.A, ilk "ALBÜM"ü ile Şubat sonunda dinleyicileriyle buluşacak. Daha önce sayfalarımızda söyleştiğimiz topluluğu bu kez Gökçe Dereli'nin kaleminden dinliyoruz.

- Yazarımız Baha Özer, 2008 yılına dair en dikkat çekici 50 albümü kendi yorumlarıyla özetlediği bir dosya ile sizlerle bu ay. Aklı hala 2008'de olan müzikseverler için oldukça iç açıcı bir çalışma.

Hepsi ve daha fazlası, Siyah Beyaz Şubat sayısında...

Siyah Beyaz
Müzik kültürünün kesintisiz rüzgarı...