Siyah ekran sorunu

Hakan Kerim Eren
01-11-2016, 21:28   |  #1  
Hakan Kerim Eren avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Merhaba arkadaşlar , 
Siteye yeni üye oldum konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum , değilse yönlendirin lütfen.
Bi kaç gündür araştırıyorum sorunumla ilgili çözümleri ama tam olarak yaşadığımı anlatan bi konu bulamadım o yüzden buraya konu açmaya karar verdim.
Formatı henüz yeni attım bilgisayara max. 3 4 oyun yükledim (ki onlardan bi virüs bulaşacağını sanmıyorum ; heartstone,league of legends vb.) , bilgisayarda oturum açılmaya yakın 'hoşgeldiniz' ekranı gelmeden hemen önce siyah bi ekran oluşuyo mouse imleçi hareket etmiyo.Yaklaşık 30 sn kadar beklendikten sonra hiç birşey olmamış gibi makina açılıyo. 
Siyah ekran sorunuyla alakalı konulara bakarken explorer.exe yi görev yöneticisinden durdurup tekrar yeni görevle oturum açtıklarını gördüm ama ben o ekrandayken hiçbişey yapamıyorum (klavye ve mouse çalışmıyo ; ışıkları yanmasına rağmen) .Oturum açılıyo fakat bi müddet bekletiyo , çok sinir bozucu bi durum.Çözüme dair fikri veya tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ..

FreeLee
18-01-2017, 18:55   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2016

Slm. Bilgisayar acildiktan sonra baslatı tıklayıp ordaki bosluga msconfig yaz enterla. Orda başlat diye bir kulakçık var.Ordaki açılışta çalıştırılan programları bir kontrol et. gerekirse hepsinin tıkını bir kaldır oyle bir dene

notebooktamirciniz

zazaca
18-01-2017, 23:28   |  #3  
zazaca avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 23
563 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

güzel kardeşim konuya cvp yazarken tarine bakın ve öyle cvp yazınız bakın konu  aylar önce açılmış hortlatmanın bir anlamı yok