slm

hasan_78
27-01-2009, 22:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

slm arkadaşlar
Gülümseme

waybe
27-01-2009, 22:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,377 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

SoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoruSoru

hem de win7 ye niye böyle bi konu açtın arkadaşım

Son Düzenleme: waybe ~ 27 Ocak 2009 22:54
_cypher_
27-01-2009, 22:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,390 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

slm

h.geldinGözünü devirmiş

panda34
27-01-2009, 23:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2007

 

for(int i = 0; i < 1000; i++)
    cout << ":D" << endl;

Ahmet_79
27-01-2009, 23:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,539 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008
hasan_78
slm arkadaşlar
Gülümseme
sizede selam foruma hoş geldiniz.

gerçi win7 ile alakası yok ama yinede hoş geldiniz:)

Kapalı Hesap (91855)
27-01-2009, 23:03   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,006 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

taktir edilecek bir konu açmışsın AlkışAlkışAlkış

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (107384) ~ 27 Ocak 2009 23:04
Kapalı Hesap (105749)
27-01-2009, 23:04   |  #7  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
280 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Bende yeni katıldım hosgeldin:):):):):D:):):)

Kapalı Hesap (91855)
27-01-2009, 23:05   |  #8  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,006 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008
mengu88
for(int i = 0; i < 1000; i++)
    cout << ":D" << endl;
bu nedir kardeş

panda34
27-01-2009, 23:19   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,344 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2007
Susam
bu nedir kardeş
1000 kere :D yazıyor , C++ kodu Dil çıkarıyor

_cypher_
27-01-2009, 23:46   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,390 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

for(int i = 0; i < 1000; i++)
{System.out.println(":D");}

java sı Beğendim