Smart Camera tüm WP8'li Lumia'lara geldi!

CHIP Online
16-08-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Eğer siz de Nokia'nın bu ceplerinden birine sahipseniz, aylardır beklediğiniz müjde sonunda geldi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sma ... ra-geldi_42109.html

Resimlerle: En yeni Nokia Lumia'lar!

Nokia, Windows Phone 8'li Lumia'larına Amber güncellemesini dağıtmaya başladığını doğruladı. Ülkemizde, haber yayına hazırlanırken sadece NSU üzerinden kurulabilen önemli güncellemede en göze çarpan yenilik, kamera işlevlerine geliyor.


Güncellemeyle birlikte görsel işleme hızı artırılırken karlanma azaltma, renk üretimi, poz denetimi, otomatik odaklanma ve düşük ışıkta daha iyi performans gibi yenilikler de Windows Phone 8'li Lumia'lara sunuluyor.


Lumia 1020 ve 925'te öne çıkan Nokia Smart Camera uygulaması, Amber yazılım güncellemesiyle birlikte diğer Lumia'lara da geliyor. Smart Camera uygulaması, art arda çektiğiniz fotoğraflar arasından en iyisini seçmenizi sağlayan Best Shot, hareketli insanların bulunduğu birkaç fotoğrafı birleştirmenizi sağlayan Action Shot, arka planı bulanıklaştırarak hız efekti vermenizi sağlayan Motion Focus ve fazlasıyla geliyor.


Amber, kameranın dışında telefonu döndürerek sessiz moda alma, ekrana çift dokunarak kilit açma, ekran saati (glance özelliği), FM radyo ve Here Maps uygulamasında yapılan bazı küçük güncellemeler de sunuyor. Ancak her özellik, her Lumia modeline gelmiyor. Örneğin Lumia 620'ye FM radyo gelmiyor.


Windows Phone 8 ile çalışan Nokia Lumia'nız için güncellemenin OTA ile verilip verilmediğini takip etmek için Ayarlar > Telefon güncellemeleri yolunu izlemeniz yeterli.

Tüm Konu: Smart Camera tüm WP8'li Lumia'lara geldi!

Resimlerle: En yeni Nokia Lumia'lar!

Kaynak: www.chip.com.tr