Smartwatch 2: ÖN İNCELEME

CHIP Online
10-09-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un Galaxy Gear'ının en büyük rakibini, yani Sony Smartwatch 2'yi denedik!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/smartwatch-2-on-inceleme_42522.html

Resimlerle: 5 harika akıllı saat!

Şu sıralarda akıllı saat deyince aklınıza ilk gelecek olan cihaz, bizlerin de IFA'da henüz denediğimiz Samsung Galaxy Gear. Peki Gear'ın en yakın rakiplerinden Sony Smartwatch 2'de neler var? İşte Sony'nin akıllı saatinin sundukları ve onun hakkındaki ilk izlenimlerimiz.


Smartwatch 2, Android 4.0 ve üzerine sahip herhangi bir telefonla bağlanabiliyor ve size birkaç temel özellik sunuyor. Cihazın tasarımının hoş olduğunu söylemek mümkün. Metal ve lastik olmak üzere iki kayış seçeneğiniz var. Saate standart kayışların çoğu uyuyor; ancak tabi ki Gear'daki gibi bir kameraya sahip değilsiniz.


Smartwatch 2, Samsung'un Gear'ına göre çok daha saate benziyor; çünkü onu kapatmak gibi bir zorunluluğunuz yok. Saat bekleme modundayken düşük-güç moduna geçiyor ancak saati görmeye devam ediyorsunuz. Güç düğmesine bastığınızda ise ekran daha parlak hale geliyor.


Saatin güç düğmesine basmak başta size çok doğal bir deneyim gibi gelmeyebilir, ancak büyük düğmeyi ona bakmadan bulmanız ve basmanız oldukça kolay. Bunun dışında Smartwatch 2'nin tasarımı incelik, hafiflik, kaliteli görünüm gibi beklediğimiz tüm özelliklere sahip. Daha da önemlisi cihaz, sadece teknoloji meraklılarına özel bir saat gibi durmuyor.


Tüm Konu: Smartwatch 2: ÖN İNCELEME

Resimlerle: 5 harika akıllı saat!

Kaynak: www.chip.com.tr