Sniper Elite 3 Ön İnceleme - V3 Nasıl Olacak ?

deadknight
12-06-2014, 09:30   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 1
68 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

FPS türündeki oyunlar her zaman oyun dünyasının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Call of Duty ya daBattlefield tarzı oyunlardan hoşlanıyorsanız, yeni çıkacak olan Sniper Elite 3 beklentilerinizi büyük ölçüde karşılayacaktır. Oyun Rebellion firması tarafından geliştirilip, 505 Games tarafından dağıtılacak. Oyunun en son çıkış tarihi ise 27 Haziran 2014 olarak belirlenmiş. Oyun E3 oyun festivalinde oldukça büyük ilgi gördü.

Oyun isminden de anlaşılabileceği gibi uzun mesafe keskin nişancısı olan bir askeri konu alıyor. İlk 2 seride oldukça büyük fan kitlesine ulaşan oyun, serinin 3. oyununda da aynı ilgiyi göreceğe benziyor. Bu oyunda Afrika'dayız ve gene çok büyük görevlerin içerisinde kendimizi bulacağız. Oyun grafik açısından biraz daha geliştirilerek güçlendirilmiş. Bu sayede çok daha atraksiyon dolu sahnelerde kendimizi bulabiliyoruz. Oynanma mekanikleri oldukça üst seviye olan oyunda pek çok görev bizi bekliyor. Fakat görevler bu sefer o kadarda kolay olmayacak gibi duruyor. Çünkü oyunun yapay zekâ oldukça gelişmiş.

Alıntıdır - Konunun devamını ve Sniper Elite V3 Resmi Oynanış Videosunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.


Sniper Elite V3 İncelemesi  


doodLex
22-06-2014, 16:12   |  #2  
doodLex avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
344 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Çok başarılı bir oyun, özellikle kritik vuruşlarda ki XRAY özelliği çok güzel. Serilerini oynamamış olan varsa mutlaka oynamalı keza bu seri de çok güzel olacağa benziyor.