SOLIDWORKS'ün 2014 ürün portföyü tanıtıldı!

CHIP Online
14-10-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Verimlilik ve kullanılabilirlik anlamında önemli kazanımlar sağlayan SOLIDWORKS 2014 ortaya çıktı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sol ... anitildi_43167.html

Dassault Systèmes, SOLIDWORKS'in yeni 2014 sürümünü düzenlediği bir basın buluşmasıyla kamuoyuna duyurdu. SOLIDWORKS 2014 sürümü, verimlilik ve kullanılabilirlik anlamında çok önemli kazanımlar sağlıyor ve şirketlerin yenilikçiliği ön plana çıkaracak işlerine daha fazla zaman harcamasının önünü açıyor.

Yeni sürüm, ilave edilen verimlilik ve kullanılabilirlik anlamında çok önemli kazanımlar , 2,1 milyondan fazla SOLIDWORKS kullanıcısının yeni 3D tasarımlarından her zaman ve her yerde faydalanmasını mümkün kılıyor. İş akışı ve mobilite geliştirmeleri kullanıcıların verileri daha dinamik bir şekilde tekrar kullanabilmelerini sağlarken, ürün geliştirme sürecinde birlikte çalışmayı hızlandırmak için tasarım verileri paylaşımı da kolaylaşıyor.

Fikirlerin ürünlere dönüştürülme süreci hızlanıyor

Güncel pazar çalışmaları, müşteriye ilk satış ve müşteri deneyimi anlamında ürün estetiğinin önemini gösteriyor. Ürünün endüstriyel bir makine, akıllı telefon veya tıbbi cihaz oluşundan bağımsız olarak müşteriler artık ürünün hem işlevsel hem de şık bir tasarıma sahip olmasını istiyor. İşte bu noktada, SOLIDWORKS 2014 ürün tasarımcılarına, 3D modellerle yaratıcı fikirlerin tasarım taslaklarına ve resimlere daha hızlı bir şekilde aktarılması anlamında yardımcı oluyor. Aynı zamanda fikirleri yeni pazarlara yönelik ürünlere dönüştürme sürecinde kullanılan tasarım araçları setini de genişletiyor.

"Kullanıcılarımızın mükemmellik yönünde çabalarını destekliyoruz"

Yeni sürümle ilgili konuşan Dassault Systèmes SolidWorks Bölge Satış Müdürü Murat Tüzüm, SOLIDWORKS 2014'ün kullanıcıların ihtiyaç ve isteklerini dinleyerek bunları gerçeğe dönüştüren geliştiricilerin mükemmel bir örneği olduğunu söyledi.

Tüzüm, "Yapmak istediğimiz kullanıcıların geri bildirimlerini tanıyan ve yatırımlarını koruyan bir ürün portföyü sunmak. Ürün tasarımını onaylamak ve paylaşmak için gereken geliştirmeleri sağlayarak kullanıcılarımızın mükemmellik yönündeki çabalarını destekliyoruz. Birden fazla kullanıcının sadece fareyi tıklatarak güncel tasarım değişikliklerini görebilmesini ve takip edebilmesini sağlayan 'geçmiş sekmesi' gibi yeni özellikler, birlikte çalışma için son derece önemli. Montaj ilişkisi gibi gelişmiş özellikler, geçmiş kullanım modellerine göre akıllı seçenekler sunuyor ve montaj sırasında oldukça faydalı yeni seçenekler uyguluyor" dedi.

Tüm Konu: SOLIDWORKS'ün 2014 ürün portföyü tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr