Solucan Al Sat İle Büyük Kazanç Olanağı

Berk Çelik
12-11-2017, 13:08   |  #1  
Berk Çelik avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

Sizinle bir yatırım aracını paylaşmak istiyorum.Sistem kısaca şu şekilde: Solucan çiftliği olan bir şirket var ve müşterilerine online tarımcılık olanağı sağlıyor. Siz siteden solucan alıyorsunuz, onlar sizin için bakımını yapıyor ve karını aylık olarak müşterileriyle paylaşıyor. Bu şirketin çeşitli yatırım alanları da mevcut. Bu siteyi bir oyun olarak değil bir yatırım aracı olarak görülmelidir. Şirket belgelerini, vergi numarasını vb. sitelerinde paylaşmışlardır. Şirket geliştikçe de kazanç miktarları artması düşünülüyor. Şu anda revaşta olan sanal para sektörüne de girmişlerdir. Solucan alırken %20 bonus olarak hesabınıza işlenecektir. Ayrıca solucanların ileriki günlerde değer kazanacağı düşünülmektedir, böylece ileride solucanlarınızı satarak da kar elde edebilirsiniz. Bu sistemi şirkete ortaklık olarak görebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz. Bol kazançlar... Referans linkim:https://www.solucanalsat.com/uyekayit?Wmwvb3dCZ2RTdDBGMXE0YW1kSnRyMFNjT2V1MXRMWFdFdjMwZkJUT0pPV1E5ckw2YnJiS1ZYMFdGRnpJN080Tw%3D%3D

Ayrıca aynı şirket Türkiye'nin ilk yerli borsasını açıyor:
Solucan Paketleri Çıktı
Avantajlı SLC paketlerinden faydalanabilmeniz için sadece birkaç gün kaldı! Önümüzdeki hafta açılması beklenen borsa ile birlikte bugün ki yatırımlarınız katlanacak. 100 TL , 250 TL, 500 TL ve 1.000 TL’lik paketlerden alacağınız SLC’ler iler borsa da çok ciddi bir gelir elde edeceksiniz.

Solucan Al Sat Solucan Paketleri Yeni

Borsada SLC Fiyatları Ne Olacak?

Bir çoğunuzun merakla beklediği soru SLC’lerin fiyatları ne olacak? Bununla ilgili çok net bir bilgi vermeyen şirket açılış fiyatlarını söylemiyor! Bazı söylentiler 1 TL ‘den açılacağını belirtiyor olsa da yeni açılan bir borsa için bu açılış kuru çok yüksek olacaktır. Bizim tahminlerimize göre ortalama 30-40 kuruştan açılmasıdır. Bu fiyattan açılması yüksek fiyattan açılmasından çok daha iyi olacaktır.

Borsadan Nasıl Bir Kar Oranı Elde Edilebilir?

Borsa sistemleri hayal bile edemeyeceğimiz kadar yüksek olur. Sürekli artan veya düşen kurlar zamanı geldiğinde oturur yerine ve artık yükseliş gerçekleşebilir. Bugün yapacağınız SLC yatırımları sizlere kat kat fazlasıyla geri dönebilir!

ParaParala Markasıyla Çok Ciddi Yatırım Yaptık!

Birkaç gün öncesine kadar yaklaşık 15bin tl yatırım yapmıştık. Yeni paketlerden de parça parça olmak üzere 7200 tl yatırım yaptık. Borsada ki kazanç mantığını anlamanız için sizlere çok basit bir örnek verelim.

En düşük paket üzerinden basit bir hesap yapalım. 100 TL’ye 150 adet SLC Coin aldığınızı varsayalım. Borsa’da 1 TL’den sattığınızda 150 tl yapar. 10 TL’den sattığınızda ise 1.500 TL yapar.. Çok kısa bir sürede bu miktarı kazanabilirsiniz.

En yüksek paket üzerinden hesap yapalım. 1000 TL’ye 2500 adet SLC Coin aldığınızı düşünelim. Borsada 1 TL’den satarsanız 2.500TL yapar. 10 TL olduğunda ise 25.000 TL kazanırsınız.

Borsa Başarılı Olacak mı?

Toprağın sesi limited şirketi borsada SLC Coin ile karşımıza çıkacak. Dünyayı etkisi altına alan Bitcoin gibi bir sanal para olan bu SLC Coin Türkiye’nin yerli sanal parası olarak faaliyet gösterecek. Borsada üstün başarı yakalaması için dünyanın en önde gelen global borsalarından birisi olan Poloniex borsası ile ön görüşme yapıldı. Olumlu geçen görüşmede ise Poloniex SLC Coin için yeşil ışık yaktı. SLC’nin global borsada yer alması en az 3-4 TL fark yaratacaktır.

Aynı zamanda dünyanın önde gelen pump liderleri ile görüşme talep eden Toprağın Sesi buradan da yeşil ışık aldı. Borsanın tutması için dört koldan saldıran şirket çok büyük kitlelere sahip iki şirket ile de masaya oturdu. (İsimleri ilerleyen günlerde paylaşılacaktır)

Birçok sistemi borsasına çekmeyi büyük ölçüde başaran şirket çok kısa bir süre içerisinde ciddi atak yaratacağı söylenebilir. Borsanın tutması için ParaParala olarak 100 bin SLC feda edeceğimizi ve kurları yükseltmek için bunu yapacağımızı söylemiştik. Bizimle birlikte borsanın hareketli olması için ekstra 300bin SLC daha ekibimizce feda edilecektir. Ayrıca TL bakiye ile sisteme dahil olacak ekibimiz grafiğin sürekli artması için ciddi çalışmalar yürütmektedir.

SLC Tuttuğunda Ne Kadar Gelir Elde Edeceğinizi Biliyor musunuz?

10 bin TL yatırım ile 25.000 SLC aldığınızı düşünürsek. Borsa açıldığında yaklaşık 10 gün içerisinde minimum 1TL’den satış yapabilirsiniz. Dolayısıyla bu size çok kısa bir süre içerisinde 2.5 katı kazandıracaktır! Yani 25.000 TL!

Bu işi çok daha ciddi gelirlerle kapatmak isterseniz birkaç ay bekleyebilirsiniz. 3-5 ay kadar kısa bir süre içerisinde hedefin 10 TL’ye ulaşmasını bekliyor olmak yatırımcıları heyecanlandırıyor! Bugün 25.000 SLC 10 TL ‘den satıldığında karşımıza 250bin TL gibi bir mebla çıkar. Bitcoin ilk çıktığında ön yargı ile yaklaşan ve riski sevmeyenler şimdilerde keşke diyor. Keşke dememek için biz sisteme 175bin SLC ile giriyoruz. Ve ortalama 10 tl olduğunda 1.7milyon TL gibi astronomik rakamlar düşünüyoruz..

Bitcoinin ilk zenginleri var SLC’nin ilk zenginleri neden bizler olmayalım?
https://www.solucanalsat.com/uyekayit?Wmwvb3dCZ2RTdDBGMXE0YW1kSnRyMFNjT2V1MXRMWFdFdjMwZkJUT0pPV1E5ckw2YnJiS1ZYMFdGRnpJN080Tw%3D%3D