Sony'den 24.6 MP DSLR fotoğraf makinesi

CHIP Online
10-10-2008, 19:51   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony, dünyanın ilk Full-frame 24.6 megapiksel DSLR fotoğraf makinesini duyurdu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Sony ... -makinesi_9024.html

Sony'nin, 24,6 efektif megapiksel Full-frame CMOS sensörlü, yeni dijital SLR fotoğraf makinesi a900; çifte BIONZ™ görüntü işlemcisi, 10 odak yardım noktası ile 9 noktalı AF sistemi ve yüksek çözünürlüklü 3,0 inç Xtra Fine LCD ekranı ile dijital fotoğrafçılığa yeni bir soluk getiriyor.

Yeni model ayrıca; SteadyShot INSIDE™ özelliğine sahip dünyanın ilk Full-frame fotoğraf makinesi olma özelliğini taşıyor

Sony'nin, dijital fotoğrafçılık alanında devrim yaratan alpha(a) dijital SLR fotoğraf makinesi ailesi; dünyanın ilk Full-frame 24,6 megapiksel DSLR fotoğraf makinesi a900 ile genişlemeye devam ediyor. Yeni a900, üstün görüntüleme kalitesi, kullanım kolaylığı ve geliştirilmiş yaratıcı seçenekleriyle fotoğraf tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

a DSLR ürün ailesinin amiral gemisi olan a900'de ilk kez 24,6 efektif megapiksel Full-frame CMOS sensör yer alıyor.  Sony tarafından geliştirilen ve çığır açan bu sensörün son derece yüksek piksel sayısı ve büyük boyutu, ki 35mm film karesine eşittir, görüntüde olağanüstü ayrıntı ve geniş dinamik olanaklar sunuyor.

Yeni nesil sensör, canlı renkler, ultra gerçekçi dokular ve hassas renk geçişleri ile karakterize edilen kusursuz görüntüleri görülmemiş hassaslık ile yakalıyor.. Sensörün ileri derecede yüksek çözünürlüğünü tamamlayan Exmor™, yongada analog/dijital (A/D) sinyal dönüşümü ve iki aşamalı gürültü azaltma işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu sayede a900, yüksek hassaslıktaki lenslerin gücünden yararlanarak ultra düşük gürültü içeren görüntü dosyaları yaratıyor.


Tüm konu: Sony'den 24.6 MP DSLR fotoğraf makinesi


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sony a900 DSLR fotoğraf makinesiyle ilgili düşünceleriniz...