Sony'den dokunmatik PC

CHIP Online
07-09-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin yeni dokunmatik kişisel bilgisayarı, farklı pozisyonlarda kullanılabiliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sony-den-dokunmatik-pc_35763.html

Sony'nin VAIO yelpazesinde yer alan VAIO Tap 20 ile artık herkes heyecan verici medya deneyimlerini paylaşabiliyor. VAIO Tap 20, bir masaüstü kişisel bilgisayar ve çok daha fazlası olabilen, yepyeni bir ev bilgisayarı konsepti.


Windows 8'in sezgisel kolaylığından en iyi şekilde yararlanmak üzere tasarlanan çok yönlü Sony VAIO Tap 20, uygulamalar ve medya koleksiyonunuz ile etkileşime geçmenizi sağlayacak heyecan verici yeni olasılıklar sunuyor.


Yaşam alanlarınızın her yanında


Pil ile çalışan, taşınabilir VAIO Tap 20, yatak odalarından çocuklarınızın oyun alanlarına, mutfağa veya bahçeye kadar yaşam alanlarına rahatlıkla sığıyor. VAIO Tap 20'de, sehpanızın üzerine yatırılarak büyük çoklu dokunmatik ekranı üzerinde herkesin katılabileceği oyunlar oynanabiliyor. Dahili standını açıp arkaya yaslayarak elde edeceğiniz rahat açıdan VAIO Tap 20, dokunuşlarla fotoğraf ve film düzenlemek, taramak ve eğlence için kullanılabiliyor. Dik hale getirilerek tam donanımlı bir masaüstü kişisel bilgisayara kavuşulabiliyor. Beraberinde verilen kablosuz klavye ve faresi ile belgeler üzerinde çalışmak, internette dolaşmak veya e-postalarınızı kontrol etmek son derece kolay hale geliyor.


20 inç'lik panelin sunduğu geniş görüş açısı ile net, parlak görüntüler


20 inç büyüklüğündeki panel, geniş görüş açısı ile net, parlak görüntüler sunuyor. Hassas 10 noktalı çoklu dokunmatik özelliği, tüm ailenin çok oyunculu oyunları aynı anda oynayabilmesine imkan veriyor. Sony Mobile BRAVIA Engine 2, son derece detaylı ve ekran üzerinde su gibi akan hareketlerle net, doğal bir film izleme deneyimi sunuyor.


Zengin, güçlü ve canlı sesler dünyasına hoş geldiniz


Sıradan dizüstü bilgisayarların küçük, zayıf hoparlörlerinden sonra kendini fazlasıyla belli edecek zengin, güçlü sese geçişi sağlıyor. Cömert boyutlardaki stereo hoparlörler, sağlam, gür bas sesler elde etmek için düşük frekansları güçlendiren dahili subwoofer ile destekleniyor. Sony'nin S-Force Front Surround 3D teknolojileri de ister oyun oynayın ister film izleyin, tüm odayı dolduran canlı sesler elde etmenizi sağlıyor.


Tüm Konu: Sony'den dokunmatik PC

Kaynak: www.chip.com.tr