Sony'den fotoğrafçılar için: NEX-6

CHIP Online
17-09-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin yeni fotoğraf makinesi, bir DSLR'nin gücünü cep boyutlarında bir kameraya sığdırıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... in-nex-6_35950.html

Sony, yeni NEX-6 kompakt sistem fotoğraf makinesi ile fotoğrafçılara, "eşi emsali olmayan bir görüntüleme deneyimine hazır olun" diyor. Sony'nin sunduğu NEX-6, bir DSLR'nin görüntüleme gücü, çekim tepkileri, kullanımı ve işletilebilirliğini cep boyutlarında bir aynasız fotoğraf makinesine sığdırıyor.


Hızla büyüyen bir E-mount değiştirilebilir lens yelpazesi ile bir araya gelen NEX-6, fotoğraf kalitesinden taviz vermeksizin hafif bir yükle seyahat etmeye ihtiyaç duyan sadık DSLR kullanıcılarına hitap ediyor. Büyük sensörlü görsel performansını kompakt bir gövde içinde sunan yeni fotoğraf makinesi aynı zamanda yaratıcı seçeneklerini ciddi ölçüde genişletmek isteyen fotoğrafçılar için de ideal bir alternatif sunuyor.


Görüntü alanında pek çok yenilikle beraber geliyor


NEX-6, çıkışı yeni duyurulan NEX-5R ile hassas bir Hızlı Hibrit Otomatik Odaklama sisteminden, Wi-Fi bağlanabilirliğine kadar görüntüleme alanındaki birçok yeniliği paylaşıyor.


Sezgi gücü yüksek fotoğrafçılar düşünülerek hazırlanan yeni fotoğraf makinesi aynı zamanda serinin amiral gemisi modeli NEX-7'de bulunan aynı hassas elektronik vizör ile DSLR tarzı ergonomiyi de sunuyor.


NEX-6 içindeki büyük Exmor APS HD CMOS sensör, gerçek DSLR kalitesindeki görüntüler ve detaylı Full HD videolar için 16,1 efektif megapiksel sunuyor. Buna, ISO 25.600'e kadar yüksek hassasiyet ayarları ile en loş iç mekanlarda çekim yaparken bile kusursuz, düşük gürültülü görüntüler elde etmenizi sağlayacak güçlü bir BIONZ görüntü işlemcisi de ekleniyor.


Tüm Konu: Sony'den fotoğrafçılar için: NEX-6

Kaynak: www.chip.com.tr