Sony'den GTA 5 özürü!

CHIP Online
29-08-2013, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

GTA 5, dev oyun ağı üzerinden kazayla indirmeye açıldı ama hemen sonra buhar olup uçtu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sony-den-gta-5-ozuru_42292.html

Resimlerle: GTA V'ten 20 yeni ekran görüntüsü yayında!

Tüm oyun camiasının nefesini tutup, her yeni görseli ve videosu ile daha da heyecanlandığı Grand Theft Auto V, yaşanan bir olay ile yürekleri ağza getirdi...


Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan olayda, henüz piyasaya çıkmamış olan GTA V, bir anda Sony'nin Avrupa PlayStation Store'u üzerinde, oyunu ön sipariş veren tüm oyunculara indirilebilir olarak gözüktü. Her ne kadar açığa çıkan dosyanın, herhangi bir oyun deneyimi içermediği iddia ediliyor olsa da, en azından indirmeyi yapanların GTA V serisinde kullanılan müzik listesinin tamamına ulaşabilmesi bile Sony'nin canını sıkmaya yetti.


<span style="line-height: 1.6em;">Bahsi geçen GTA V dosyası, kısa süre sonra Store üzerinden silindi ve bu büyük olay karşısında, Sony'nin sosyal medya müdürü Sid Shuman, PlayStation'nun resmi bloğu üzerinden bir açıklamada bulundu: </span>"Ne yazık ki hafta sonu meydana gelen olayda, GTA V'in dijital ön siparişini vermiş olan kullanıcılar, oyunu indirebilecekleri bir dosya ile karşılaştılar. Olaydan kısa süre sonra bahsi geçen dosyayı ortadan kaldırdık. Fakat bir anda ortay çıkan ve içerisinde bazı bilgileri barındıran dosya yüzünden, başta tüm Rockstar ve GTA hayranları olmak üzere, indirmeyi gerçekleştiren tüm oyun severlerden özür dileriz."


İnternette gezen bilgilere bakılacak olursa, ortaya çıkan doysa çok da büyük bilgiler içermiyor. Oyunun birçok farklı ambargosu bulunduğu için, herhangi bir bilgiye ulaşanların, bu bilgiyi yaydıkları taktirde başlarına gelebilecek hukuksal sorunlarsa bir hayli büyük.

Tüm Konu: Sony'den GTA 5 özürü!

Resimlerle: GTA V'ten 20 yeni ekran görüntüsü yayında!

Kaynak: www.chip.com.tr

Kapalı Hesap (203561)
30-08-2013, 00:38   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 136
4,310 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2011

Dev bir firmanın yaptığına bakın hele. :)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (11) ~ 30 Ağustos 2013 00:39