Sony'den yeni projektör kamera

CHIP Online
14-04-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin geliştirilmiş projeksiyon özelliklerine sahip yeni projektör kamerası satışa sunuldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... r-kamera_39759.html

Sony, Full HD videolar ve iyi fotoğraflar sunan Handycam HDR-PJ790 video kamerasının çıkışını duyurdu. Yeni video kamerada, daha yüksek parlaklığa sahip dahili projeksiyon ile çok sayıda gelişmiş performans yeteneği de bulunuyor.


Sinema deneyimini daha da üst düzeye taşıyan Sony Handycam HDR-PJ790 video kameranın dahili projeksiyon kapasitesi, 35 lümenlik yüksek kontrastlı projektör ile ciddi şekilde artırılıyor. Video kameranın dışa doğru açılabilen LCD paneline yerleştirilen kompakt LED tabanlı projektör, daha da net ve keskin resim kalitesi elde etmek için artırılan çözünürlüğü ile video ve fotoğrafları, her türlü düz yüzey üzerine 250 ekrana (100 inç) kadar ulaşan büyüklükte yansıtabiliyor. Yeni harici HDMI girişi sayesinde, kullanıcıların film, slayt gösterisi, internet sayfası, oyun gibi içerikleri uyumlu akıllı telefon, tablet veya kişisel bilgisayarından bağlanarak  istediği anda herhangi bir duvar veya düz yüzeye yansıtabilmesine imkân veriyor. Modelde aynı zamanda zengin sesler elde etmek için yüksek hassasiyete sahip bir mikrofon ile gelişmiş bir ses işlemcisi de bulunuyor.


24,1 MP çözünürlüğe sahip video kamera, bunların yanı sıra Balanced Optical SteadyShot görüntü sabitleme teknolojisi sayesinde hareket halinde yapılan çekimlerde de manuel kontrol sunarken, titremeyi de minimuma indiriyor. Exmor R CMOS Sensörü, kullanıcıların hareketin en ufak ayrıntısını dahi kaçırmaksızın eş zamanlı olarak fotoğraf ve video çekmesine imkân veriyor.


Video kameradaki titremeleri büyük ölçüde telafi ederek bulanıklıkları ciddi şekilde azaltan Balanced Optical SteadyShot görüntü sabitleme özelliği bu sayede videolarınızın nefes kesici netlikte olmasını sağlıyor. Video kameranın üst kısmına yerleştirilen bağımsız 5.1 surround sesli mikrofon, üst düzey ses yakalamak için video kameradan alınıyor. Yeni Gelişmiş Ses Sistemi, daha geniş bir dinamik aralık, daha net ve temiz ses sunarken, Audio REC ses düzeyi ayarlamaları da daha yüksek kreatif kontrol sağlıyor.

Tüm Konu: Sony'den yeni projektör kamera

Kaynak: www.chip.com.tr