Sony'den yepyeni ev sinema sistemleri

CHIP Online
28-01-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin ev eğlencesini yeni bir boyuta taşıyan ev sinema sistemleri, bakın neler sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... stemleri_38354.html

Ev eğlencesi Sony'nin sunduğu yeni Blu-Ray Ev Sineması ailesi sayesinde yeni bir seviyeye erişiyor. Güvenle şekillendirilmiş hatlar bu sezonun BRAVIA Televizyon yelpazesinin damgası haline gelen 'Sense of Quartz' tasarımını yansıtıyor. Zarif yeni görünüm, yüksek ses kalitesi ve hem çevrimiçi hizmetler hem de evinizin her yerindeki diğer cihazlar ile kolay bağlanabilme özelliği ile tamamlanıyor.


4K izleme deneyiminizi HD'nin ötesine taşıyın


Bir defa izlediniz mi artık geriye dönüşünüz olmayacak. Bu yılın N Serisi Ev Sinema Sistemleri tadını tüm 4K televizyonlar üzerinde çıkarmanız için film koleksiyonunuzu son derece detaylı 4K çözünürlüğe yükseltiyor.


Full HD'nin dört katı çözünürlük sayesinde televizyon karşısında geçireceğiniz akşamlar, sizi saran, gerçek yaşamı aratmayan resim kalitesi ile sinema salonuna gitmekten farksız olacak. Böylece, Blu-ray Disc koleksiyonunuzun gelecekteki teknolojik gelişmelerden etkilenmemesi sağlanarak, ilk 4K Televizyonunuzu satın almanızın da önü açılmış oluyor.


Ruhunuzu titretecek duruluk ile daha net, daha tatmin edici ses


Yeni ürünler, tüm odayı dolduran güçlü, canlı ses ile Blu-ray Ev Sineması deneyimini en üst düzeyde yaşatıyor. İnce, şık hoparlör birimlerinde Sony'nin devrim yaratan Manyetik Sıvı Hoparlör teknolojisi kullanılıyor. NASA tarafından uzay programı için geliştirilmiş ileri düzeyde bir malzeme kullanan bu hoparlör, yüksek ses düzeylerinde bile daha net, daha fazla detayı açığa çıkaran ses sunuyor. Detaylarla dolu diyaloglar, daha net müzik ve zengin, odaklı baslar ile farkı duymanızı sağlıyor. Yeni tasarlanan arka surround hoparlörler ana sistemden sesi kablosuz alarak kablo kargaşasının da önüne geçiyor.


Akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile dokunup, dinleyin


Tüm o şarkıların akıllı telefonunuz veya tabletinizin içinde tıkılı kalmasına izin vermeyin. Bırakın en sevdiğiniz şarkıları diğerleri de dinlesin. Tek yapmanız gereken Yakın Alan İletişim (NFC) ve Bluetooth özellikli Android akıllı telefonunuz veya tablet bilgisayarınızı kısaca Ev Sinema Sistemi'ne dokundurmak. Zahmetli cihaz eşleştirme veya karmaşık ayarlara gerek kalmaksızın NFC kullanılarak anında Bluetooth bağlantısı kuruluyor. Artık parti şarkıları için billur gibi netlikte müziği mobil cihazınızdan kablosuz olarak akıtabilirsiniz.

Tüm Konu: Sony'den yepyeni ev sinema sistemleri

Kaynak: www.chip.com.tr