Sony ile ilginç bir 3D deneyimi yaşayın

CHIP Online
09-09-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin Kişisel 3D Görüntüleyicisi ile yepyeni bir sinema ve oyun deneyimi yaşayın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... -yasayin_35732.html

Sony, HMZ-T2 Kişisel 3D Görüntüleyici cihazını da ilk kez IFA Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı 2012 kapsamında tanıttı. Sony Türkiye Ses ve Görüntü Sistemleri Ürün Müdürü Gamze Tekin yeni ürün ile ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti: "HMZ-T2 Kişisel 3D Görüntüleyici ile ilgili her şey rahatlığı sağlamak ve kullanıcıyı tümüyle sarmalamak üzere tasarlandı. Bu sayede, film izlerken veya oyun oynarken kendinizi heyecan verici aksiyonun içinde kaybedecek ve başlığı taktığınızı bile unutacaksınız."


Sizi tamamıyla içine alan oyun ve filmler


Sony tarafından tamamıyla yenilenerek artık daha da hafif ve rahat hale getirilen Kişisel 3D Görüntüleyici, başa takılan ve sanal 5.1 surround sese sahip bir High Definition 2D ve 3D kişisel ekran. Canlı ve hiçbir bulanıklık veya titreşim olmaksızın son derece net görüntüler sağlayan çift OLED ekranı ile film ve oyunlarda mükemmel bir performans sunan cihaz, sizi tamamıyla kişisel bir deneyimin içine çekiyor.


Net, pürüzsüz, sinematik 3D keyfi


Sony Kişisel 3D Görüntüleyici, her bir göz için derin, canlı renk tonlarını keskin kontrastlarla ve hiçbir bulanıklık olmaksızın üreten, iki ayrı yüksek tepkili Işık Yayan Organik Diyot (OLED) ekrana sahip. 45 derecelik izleme alanı ile de kendinizi eksiksiz bir geniş ekranlı sinema deneyimi ile çepeçevre sarılmış hissetmenizi sağlıyor. HMZ-T2'de aynı zamanda mahremiyetinizi daha iyi korumak ve izleme deneyiminize tam olarak odaklanabilmenizi sağlamak için bir dizi çıkartılabilir ve ayarlanabilir ışık siperi de bulunuyor. Kolaylıkla takılıp çıkartılabilen bu esnek ışık siperleri Kişisel 3D Görüntüleyici ile başlığın konfor ve tasarımını hiçbir şekilde etkilemiyor.


Tüm Konu: Sony ile ilginç bir 3D deneyimi yaşayın

Kaynak: www.chip.com.tr