Sony, iPhone hakkında ne düşünüyor?

CHIP Online
14-06-2009, 11:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony Apple'ın telefonu iPhone'un artan oyun yeteneklerini beğenmedi. iPhone'dan oyun cihazı olur mu?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Sony ... usunuyor_13337.html

Resimlerle: Sony PS3'ü hiç böyle görmediniz!

iPhone oyun konusunda giderek daha dikkat çekici özelliklere kavuşuyor. Oyun geliştiricilerinin de ilgi odağında bulunan iPhone artık sadece bir telefon olmanın ötesinde, bir oyun cihazı olarak da değerlendirilmeye başlandı. Fakat Sony bu görüşe katılmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Sony Computer Entertainment'ın başkanı Jack Tretton verdiği bir röportajda; "Baktığınızda iPhone sadece bir telefon. Biz ise bir oyun sistemiyiz. Eğer iPhone sizin oyunlarla ilgilenmenizi sağlayabiliyorsa bu benim için iyi bir şey çünkü size bir PSP satma şansım doğar" diye konuştu.

Röportajda Nintendo'nun Wii sistemine de değinen Tretton, Wii'nin kontrol mekanizmasının God of War 3 gibi oyunlar için uygun olmadığını söyledi. Size daha önce bahsettiğimiz PS3 [url=""]fiyat indirimi[/url] konusunda ise; "Sanırım herkes bedava dağıtmamızı isterdi" demekle yetinen Tretton, bu fırsatla daha ucuz olan Wii'ye bir kez daha sataşarak; "En ucuz her zaman en başarılı demek değildir. Ne kadar ödüyorsanız, karşılığını o oranda alırsınız" dedi.


Tüm konu: Sony, iPhone hakkında ne düşünüyor?

İzleyin: World of Warcraft iPhone'da

Resimlerle: Sony PS3'ü hiç böyle görmediniz!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce iPhone bir oyun cihazı olarak kabul edilebilir mi?