sony mp3 player acil yardıım!!!

tisana
25-05-2006, 17:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

KızgınMerhabalar..Yılbaşında Sony’nin şu meşhur mp3 playerını aldım,6gb olan,nw-a1000.İlk başlarda memnundum fakat cdsinde gelen connect player programı sorun çıkartıyordu.İki ay sonra adsl bağladı ve ben de Sony’nin web sitesinden connect store adlı programı indirdim.Program connect playera göre çok daha stabil fakat bu programı kullandığımdan beri:
1)Artık connect player’ı kullanamıyorum program mp3 playerımı görmüyor.
2)Artist Link  ve benzeri özellikleri iptal oldu.Ne zaman artist link düğmesine bassam ‘’Please install compliant software’’ yazısı çıkıyor.
3)Ve son zamanlarda sony’nin meşhur sıkıştırma aracını kullanamıyorum.Ne zaman atract formatında bir şarkı sıkıştırsam dinlemek istediğim zaman yine şu ‘’Please connect compliant Software’’ yazısı çıkıyor.
Her yolu denedim sony’e defalarca mail attım ama yardımcı olamadılar.Saçma sapan (artist linki kullanmayıver tarzında)cevaplar aldım.firmware uptadelerini yaptım ama nafile.Ve google de bu sorunu yaşayanın sadece ben olmadığımı anladım.Ama bir yanıt bulamadım.Lütfen yardımcı olun.
Bu arada her ne kadar ipod dan daha iyi dense de mp3 player alacaklara sesleniyorum.Sony’nin programları tam bir rezalet.

nukanta
29-05-2006, 17:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
256 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

playerında hata var arkadaş tamamıyla bir de sony alınmaz sony belirli markalar için alınır creativi tercih ederdim