Sony'nin Android uygulaması "öldü!"

CHIP Online
12-08-2014, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin Android için geliştirdiği iddialı uygulama, alınan net bir kararla resmi olarak öldü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... asi-oldu_48901.html

Resimlerle: Sony PlayStation 4'ü yakından görün!

Sony, PlayStation ismi ile birbirinden önemli başarılara imza atmış durumda ve her fırsatta pazardaki alanını o ya da bu şekilde geliştirmek istiyordu. Konu hakkında son zamanlarda yapılan en iddialı çalışmaların başında, Android cihazlar için geliştirilen PlayStation Mobile geliyordu. Hatırladınız mı? Eğer bu isimden haberiniz bile yoksa merak etmeyin, yalnız değilsiniz...


Öyle görünüyor ki Sony, PlayStation Mobile ile çok da bir ilerleme kaydedememiş. 2011 yılında kendisini gösteren mobil uygulama, alınan net bir karar ile Android 4.4.2 güncellemesinden sonra tamamen Sony desteğini kaybedecek; yani herhangi bir güncelleme almayacak. Üretici ve dağıtıcı firmaların isteklerine göre sistem 4.4.3 ve 4.4.4 ile de hayatına devam edecek ama Android L ile birlikte kesinlikte piyasadan tarih olacak. Pek tabi son iki güncelleme için HTC, Sharp, Fujitsu, Alcatel, Wikipad ve Sony isimleriyle alakalı oyunlar düzgün bir şekilde oynanabilecek.


Sony'den gelen açıklamaya göreyse firma, mobil sistem üzerinde çalıştığı ortaklarını, PS Vita ve Vita TV için teşvik etmeye karar vermiş durumda. Anlayacağınız önümüzdeki yıl içerisinde farklı Sony ürün ya da uygulamaları ile karşılaşmamız işten bile değil.

Tüm Konu: Sony'nin Android uygulaması "öldü!"

Resimlerle: Sony PlayStation 4'ü yakından görün!

Kaynak: www.chip.com.tr