Sony'nin yeni Walkman'i çok farklı!

CHIP Online
17-09-2013, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin bu yeni oyuncağını ilk bakışta basit bir kulaklık sanabilirsiniz. Ama aslında o...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... k-farkli_42646.html

Resimlerle: "YouTube to MP3 Converter" ile ücretsiz MP3'ler

Kulaklık kablolarının herkes için rahatsız edici olduğu bir gerçek. Ancak üreticiler kulaklığı kablosuz olarak tasarladıklarında da hem müzik çalarda hem de kulaklıkta ayrı ayrı kablosuz alıcı vericinin bulunması ve elbette iki cihazın da ayrı ayrı şarj edilmesi, ikisinin şarj dayanma sürelerinin aynı olmaması gibi problemler insanları cep telefonlarıyla veya mobil mp3 çalarlarla birlikte kablosuz kulaklık kullanmaktan vazgeçiriyor.


Elbette müzik dinlemek için uygun olan, yüksek kaliteli ses verebilen kablosuz kulaklıkların enerji ihtiyacı da çok daha büyük olabiliyor. Sony tüm bu handikapları göz önüne alarak, müzik dinlemek isteyenler için özel bir Walkman modeli tasarlamış.


WH serisi Walkman'lerde müzik çalarlar kulaklığın içine entegre edilmiş. Böylece kullanıcının koşarken veya spor yaparken müzik dinlemesi için tek yapması gereken, kulaklığını takmak. NWZ-WH505 serisi Walkman, 16 GB hafıza kapasitesi ve 20 saatlik çalışma süresiyle geliyor.


Düşük model olan NWZ-WH303 ise 4 GB hafıza kapasitesine sahip. Yüksek bas değerlerine ulaşabilen kulaklıklar son derece kaliteli ses çıkışı veriyor.Kulaklığı ayrıca eklenen bir kablo ile telefonlara, Laptop'lara, televizyonlara bağlamak mümkün.

Tüm Konu: Sony'nin yeni Walkman'i çok farklı!

Resimlerle: "YouTube to MP3 Converter" ile ücretsiz MP3'ler

Kaynak: www.chip.com.tr