Sony'siz VAIO bomba gibi döndü!

CHIP Online
10-10-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni bir VAIO canavarı daha resmi olarak ortaya çıktı. Ama bu kez üzerinde Sony yazmıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sony-bomba-dondu_49983.html

Resimlerle: Sony Xperia Z1, Z & Z Ultra: Hangisi daha iyi?

Sony'nin bütün PC bölümünü satma kararı aldığını hatırlıyor olabilirsiniz. Bu kararla birlikte, efsane olmuş VAIO markası da satılmış ve marka, yoluna Sony'den bağımsız olarak, VAIO Inc. isimli şirketle yaşamaya başlamıştı.


İşte bu şirket, Adobe'nin düzenlediği MAX tasarım konferansında direkt olarak profesyonellere yönelik yeni bir tabletin tanıtımını yaptı. Bu yeni tablet, 12.3 inçlik bir 2K ekranın yanı sıra, özel çizim kalemi ve ayrılabilir kablosuz klavyesi ile beraber sunulmakta.


Sony'nin VAIO Tap 11'ine neredeyse birebir benzeyen tablet, tabii ki çok daha üst seviye özellikleri barındırıyor. 2560x1704 çözünürlük sahibi ekranı, göreceli olarak yüksek voltajlı Intel H-serisi bir işlemci ve Intel'in üst seviye Iris Pro grafiği ile desteklenmekte ve iki adet tam boyutlu USB 3.0 girişi, bir HDMI girişi ve bir Mini DisplayPort'un yanı sıra, bir de tam boyutlu SDXC kart girişine sahip. Başka bir deyişle bu tabletin oldukça büyük olduğunu söyleyebiliriz.


Ancak eğer Japonya'da yaşamıyor ve harcayacak 200.000 Yen (yaklaşık olarak 1.825 dolar) sahibi değilseniz bütün bu detaylarla ilgilenmeniz gerekmiyor. Çünkü bu tablet sadece Japonya'da satılacak ve önümüzdeki yılın Mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor...

Tüm Konu: Sony'siz VAIO bomba gibi döndü!

Resimlerle: Sony Xperia Z1, Z & Z Ultra: Hangisi daha iyi?

Kaynak: www.chip.com.tr