Sony Vaio VGN-BX196VP model hk.

vahnasoft
21-12-2006, 14:13   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2006


Türkçe:

Sayın Yetkili;

Mart 2006 da Sony Vaio VGN-BX196VP model ürün satın aldım.Ağustos 2006 da bios update yaptıktan sonra ,özlellikle vurgulamak istiyorum bios update yaptıktan sonra fan çok hızlı çalışıyor bu sürekli çalışma CPU %3 iken bile hızlı sankı çok zorlanıyormuş gibi %100 çalışıyormus ama task manager den bakılınca sadece %3 gibi bir performans var bu ses okadar yüksek ki normal bir server sesine eşdeğer.Bunun la ilgili Türkiye deki yetkili servis olan ÖZEL BİLGİ İŞLEM BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TİC. A.Ş. götürdüm.Fakat 2 kez ürünü sevise götürdüğüm halde bu modeler yanı BX modelerde bios update yapıldıktan sonar bu sesin normal olduğunu bunu sony soyledığını yapabılecekleri bir şey olamdığını söyleyerek beni geri çevirdiler.

Sonuç ;
Sony markasına güvenerek aldığım bu urunden hiç ama hiç memnun değilim.Türkiye deki servis de yeterli değil hem yaklaşım ve hemde çözüm üretemiyorlar baştan salma iş yapıyorlar bununla ilgili ne yapmanız gerekiyor gerekirse ürünüm değiştirilmesiini istiyorum neden ürün satılırken eğer bu modelerde bu sorun var ise söylenmiyor gereğinin yapılmasını rica ederim.


English:

To whom it may concern;

I bough  Sony Vaio VGN-BX196VP in march 2006.After i made bios update in August 2006,fan has started working much faster than normal.
I contacted Sony Authorized technical service ÖZEL BİLGİ İŞLEM BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TİC. A.Ş in Istanbul, turkey. but They said it's normal and they can't do anything about it.

I  really disappointed about his product. Authorized technical service in turkey is not god enough. They can't solve any problems.
I'd love  you to replace this product with working one.
Regards,


Hasan YILMAZ


muammerturkmen
21-12-2006, 14:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
359 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

Niye Bios'unuzu güncellediniz biz güncelleyin dedikmi diye peşinizden kovalamamışlar allahtan, alana kadar saygı gösterirler aldıktan sonra ..., bios'n bir yedeği varsa onu kullanıp eski haline döndüremezmisiniz sorun düzelecekse yada servise söyleyin onlar yapsın

lazrailefsanesi
21-12-2006, 15:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

Bios'un eski sürümü çözüm olabilir.

Bunun haricinde aynı sorunu ben philips markasında yasadım.(modem için) cagrı merkezinde telefonlara cevap veren kimsi yok.O kadar sallamıyorlar.Mail filan attım gene ses yok.

Flashman
02-02-2007, 17:16   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

ben sony vaio www.istanbulbilisim.com.tr aldım 1 sene oluyor teknik servistede hic sorunum olmadı fiyat yada kalite olarak gayet iyi heralde sony denince diger firmalar fiyat arttırıyolar