Sony Xperia M5 İnceleme

seto__
02-10-2020, 15:48   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Sony markasının Xperia serisinden olan M5 modeli sizlere yepyeni bir akıllı telefon kullanımı yaşatmaktadır. Akıllı telefon piyasasında sevilen modellerinden biri olan Xperia serisi sayesinde işlemleriniz hızla ve güvenle gerçekleşir. Sony markasının fotoğraf ve video çekme konusunda becerisi birde akıllı telefon özellikleri ile birleşerek elinize sığan dünyalar dolusu teknoloji hayatınızı kolaylaştırmaktadır. Sony her geçen gün gelişen ve değişen akıllı telefon teknolojilerini yakından takip ederek M5 modelini geliştirmiştir. Modelde bulunan yenilikçi özellikler modern ve şık tasarım ile birleşerek benzersiz bir deneyim yaşatmakta.

Göz Kamaştırıcı Şık Tasarım

Xperia M5 akıllı cep telefonu 124 gram ağırlığına sahiptir. Cebinizde taşırken varlığını unutacağınız kadar hafif yapısı ayrıca 5-5,4 inç ekran boyut aralığına sahiptir. Full HD ekranı ve 145x72x7.6 mm boyutları sayesinde modern tasarım çarpıcı bir şekilde kullanımınıza sunulmaktadır.

Maksimum Bekleme Süresi ile Dahili Hafıza

Akıllı cep telefonunda bulunan maksimum bekleme süresi 3G ile kullanıldığı zaman 656 saattir. Kullanıcılar bekleme süresinin kaliteli kullanımı sayesinde bataryalarını etkili şekilde kullanabilir. 16 GB dahili hafızası ve arttırılabilir microSD hafıza yuvası sayesinde belgeleriniz güvenle korunur.

Android İşlemcinin Sıra Dışı Kullanımı

Xperia M5 modelinde Android işletim sistemi 5.0.2 Lollipop olarak işlemci kapasitesi ise 2,0 GHz Octa Core olarak maksimum performans sunar. Bekleme sürelerini en aza indiren işlemcisi sayesinde ışık hızında işlem yeteneği kazanabilirsiniz. Sıra dışı kullanım sağlamak amacı ile Xperia M5 modelinde 2600 mAh pil gücü kullanılmıştır. Pil gücünün mükemmel kalitesi sayesinde tüm gün yüksek performans sağlayabilirsiniz. 3 GB Ram sayesinde M5 modeli her işleminizi ayrıcalıklı bir kullanım ile gerçekleştirir.

Sınıfının En İyi Sony Kalite Kamera Özellikleri

Sony markası profesyonel kameraları ile ön plana çıkan markalardan biri olduğu için akıllı cep telefonu modellerinde de benzersiz kamera özelliklerini kullanmıştır. Bu sayede 20 MP ve üzeri arka kamera çözünürlüğü ile 8-13,9 MP ön kamera çözünürlüğü bir akıllı telefondan alınabilecek en yüksek kaliteyi kullanımınıza sunar.

 

Sony Xperia M5 Geleceğin Teknolojisi


Sony markası akıllı cep telefonu piyasasına girdiği günden itibaren yenilikçi tasarımları ile göze çarpan üretimler yapmaktadır. Uzun zamandır sevilerek tercih edilen Xperia serisi her geçen gün yeni özellikler ile kendini tazeleyerek tasarım ve son teknolojiyi birleştirmektedir. Tasarımı ile adından sıkça bahsettiren Sony telefonları ayrıca en çok kamera özellikleri ile ilgi çekmektedir. Sony markasının güvendiğiniz kamera çözünürlüğü teknoloji akıllı telefonlarda da kendini göstermektedir.

Akıllı telefonların hayatımıza girdiği günden bu yana birçok değişim yaşayan cep telefonları hayatları kolaylaştırmak için kendilerini daima güncel tutmalıdır. Bu sebeple seçeceğiniz cep telefonlarının işlemlerinize anında cevap vermesi ve sizi yarı yolda bırakmayacak batarya ömrüne sahip olması gereklidir. Xperia M5 modeli sizlerin tüm ihtiyaçlarını tek bir cihazda toplayarak uzun süren kullanımlar sağlamanız için tasarlanmıştır.

Kalitesi ile Adından Söz Ettiren M5 Özellikleri

Xperia serisinin M5 modelinin genel özellikleri şu şekilde sıralanabilir:


  • 5-5,4 inç ekran boyut aralığı ile 154 x 72 x 7,6 mm boyutlar,
  • 142 gram ağırlık,
  • Arttırılabilir hafıza ve 16 GB dahili hafıza,
  • Dahili modem, entegre flaş, entegre kamera, bluetooth özellikler,
  • Full HD ekran tipi, 16 milyon ekran renk sayısı,
  • Android 5.0.2 Lollipop işletim sistemi ile Android işletim türü,
  • 2,0 GHz Octa Core işlemci kapasitesi, 3 GB Ram,
  • 13 MP ön kamera, 21,5 MP arka kamera çözünürlüğü,
  • Li-Ion pil türü, 2600 mAh pil gücü,
  • 802.11 a/b/g/n Wİ-Fİ bağlantısı en göze çarpan özellikler arasındadır.

Xperia M5 modelinde en ilgi çekici özelliklerinden biri olan ön ve arka kamera çözünürlükleri sayesinde yaratıcılığınızı geliştirebilir ve kendinize yeni yetenekler katabilirsiniz. M5 modeli sayesinde üstün kalite fotoğraf ve videolarınızı dilediğiniz gibi düzenleyerek işlemlerinizi hızla gerçekleştirirsiniz. Batarya ömrü sayesinde çekimleriniz ve telefon kullanımınız sizi asla yarı yolda bırakmaz. Kalitesi ve uygun fiyatlı oluşu sebebi ile uzun yıllar ilk günkü performansını kaybetmeyen M5 modeli hayatınızı kolaylaştırmak için var.