Sony Xperia Z1 Türkiye'de tanıtıldı!

CHIP Online
03-10-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z1, CHIP Online'ın da yerinde takip ettiği etkinlikte tanıtıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... anitildi_43009.html

Sony, yüksek kamera performansını yepyeni sosyal kamera uygulamaları ve su geçirmezlik ile buluşturan yeni Xperia Z1'i Türkiye'de sıra dışı bir etkinlikle tanıttı. Vialand'teki basın toplantısının ardından park içindeki deneyim alanlarında Xperia Z1'in özellikleri sergilendi.

Sony Xperia, kamera özellikleri, Social Live, Info Eye, Timeshift, AR Effect gibi yepyeni akıllı sosyal kamera uygulamaları, Triluminos görüntü teknolojisine sahip Full HD X-Reality ekran teknolojisi, Omnibalance tasarımı ve Sony ekosisteminin yapıtaşlarını oluşturan Smartwatch2, Akıllı Bluetooth Kulaklık ve QX10 lens kamera gibi aksesuarları ile Xperia Z1 dünyasını deneyimlerle gözler önüne serdi.  


Parktaki deneyim alanında ilk olarak Adalet Kulesi'nde Xperia Z1'in TimeShift uygulaması test edildi. 50m yukarı çıkan ve 3 saniye gibi kısa bir sürede serbest dalış ile aşağı düşen ünite,  2 saniyeye 61 görüntü sığdıran TimeShift uygulaması ile görüntülendi. Fotoğraflar ekran yansıtma teknolojisi ile TV'ye aktarıldı. Ardından Viking Deneyim Alanına geçen medya mensupları burada da Z1'in suya dayanıklılığını ve üstün kamera çekim özelliğini görme imkânı buldular. Son olarak Roller Coaster deneyim alanına geçen medya mensupları, Roller Coaster'a bağlanan Z1'in Social Live uygulaması sayesinde trenin tüm yolculuğunu Facebook üzerinden canlı olarak izledi.


Tüm Konu: Sony Xperia Z1 Türkiye'de tanıtıldı!

Kaynak: www.chip.com.tr