Sorum Kadınlara

Elif1982
09-09-2018, 22:37   |  #1  
Elif1982 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2018

Cinselliği neden istediğiniz gibi konuşamıyorsunuz? Niye erkeklerden gelecek tepki sizi ilgilendiriyor, niye niye niye?
Dağ başınsa mı yaşıyoruz mağarada mı yaşıyoruz? Nasıl yani nasıl?
Cinsellikle ilgili yorum yaptınız, konu açtınız özgür davrandınız, tabu yıktınız diye size gelip yorum yazdılar, küfür ettiler, asıldılar, özelinize yazdılar... Eee bu sizi niye üzüp incitip alakadar ediyor? Özellikle özelden yazarlar istek atarlar diye korkanlar var. Kıçımı da yırtsam bu saçmalığı anlayamayacağım! Yazarsa yazsın istek atarsa atsın sana ne... Kabul etmezsin, özele bakmazsın olur biter. Özele gelen her yazıyı cevaplamak zorunda falan mı sanıyorsunuz kendinizi?
Bu nasıl baskıya boyun eğiş nasıl bir korkaklıktır böyle. Bunu yapan kadının cinsellikle ilgili yorum yapması zaten imkansıza benziyor. Korkaklar!

Erkek küfründen korkuyorlar. Küfür bir insanı nasıl incitebilir anlamak mümkün değil. Değer yüklemediğiniz bir şey sizi incitemez bunu niye anlayamıyorsunuz. Bu boktan şeye niye değer yüklüyorsunuz zaten. Am sik göt hepsi aynı şey. Bunların nitelediği organ aynı ad değişince utanıyor musunuz?
Biri gelip size seni sikerim ananı sikerim, orospu, kahbe, sürtük deyince utanıp zırıl zırıl ağlayıp sinir falan mı oluyorsunuz? Siz böyle zırıl zırıl edilgen tepkiler verdikçe onlar siklerini bir bok sanıyor zaten. Sizin verdiğiniz korkak tepkiden güç alıyorlar...
Kadınların küfür karşısındaki edilgenliği kendini savunma biçimi tahammül edilemeyecek kadar saçma. Yaptıkları tek şey aptal saptal birtakım boktan insanların gözünde ahlak kanıtlamaya çalışmak. Aman ne güçlü göründünüz hemen sizi ciddiye alıp korktular vay be. Size orospu dediler, 2 saat orospu olmadığınızı kanıtlama peşine düşün anca. Hadi madem orospuyu kötü görüyorsunuz, o adam sizin vik vik ağlamalı kendinizi edilgen savunmanızı ciddiye mi alacak? Ona etkiniz sadece sıfır. O sizi sinirlendirip incitecek sizse sadece onu güldüreceksiniz. Onun karşısındaki şu aciz tavrınız onu daha da gaza getiriyor hatta. Kendini daha da güçlü bir bok sanıyor. Gözünde kadın da iki küfürle yere serilen aciz bir varlık oluyor.

http://Sesliv.com

Son Düzenleme: Elif1982 ~ 09 Eylül 2018 22:38 Neden: