Sosyal ağlarınızı "onarmanın" 10 yolu!

CHIP Online
11-12-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook, Twitter ve diğerleri: En çok canımızı sıkan 10 sorunu çözmenin basit yolları içeride...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sos ... -10-yolu_37469.html

Resimlerle: Facebook'a kaydolan ilk 10 kişi!

Facebook, çoğumuzun hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri haline geldi desek, herhalde abartmış olmayız. Zamanınızın büyük bir bölümünü Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda harcıyorsanız, bu hizmetlerde karşılaştığınız istenmeyen mesajlar, gizlilik sorunları ve eksiklikler iyice gözünüze batmaya başlayacaktır. Ancak hepsini onarıp, istediğiniz hale getirmenin yolu var. İşte bunlardan 10'u:


10. Gereksiz uyarılardan kurtulun: Hesabınızda "X arkadaşınız sizi fotoğrafta etiketledi... Y sizin durumunuzu beğendi" gibi uyarılar alıp başını gittiyse, hangi durumlarda uyarı alacağınızı düzenleyebilirsiniz. Bunu Facebook, Twitter ve diğer sosyal ağların ayarlarında rahatlıkla yapabilirsiniz.


9. Spam'ı baştan engelleyin: Uyarılar dışındaki istenmeyen içeriklerin çoğu, zararlı bağlantılara tıklamanız nedeniyle ortaya çıkar. "iPad kazandınız", "buna inanamayacaksınız" gibi şeyler söyleyen bağlantılara ve "bunu arkadaşlarınıza yollayın" gibi içeriklere tıklamayın ve uymayın.


8. Gereksiz uygulamaları temizleyin: Sosyal ağlarınızda izin verdiğiniz uygulamalar, size gösterdikleri mesajlarla dikkatinizi dağıtabilir. Uygulamalara verdiğiniz izinleri temizlemek için MyPermissions gibi bir araç kullanabilirsiniz.


Tüm Konu: Sosyal ağlarınızı "onarmanın" 10 yolu!

Resimlerle: Facebook'a kaydolan ilk 10 kişi!

Kaynak: www.chip.com.tr