Sosyal Medya Uzmanlık Eğitimi başlıyor!

CHIP Online
20-04-2014, 17:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sosyal medya uzmanı olma fırsatı, bu eğitim programı sayesinde ayağınıza geldi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sos ... basliyor_46652.html

Merakla beklenen "Sosyal Medya Uzmanlık Eğitimi" 28 Nisan'da başlıyor. Artık herkesin bir medyaya, bir bilgi ve haber kaynağına dönüştüğü günümüzde, 'Sosyal Medya Yönetimi' konusu sadece bireyler için değil kurumlar için de giderek önem kazanmaya başladı.


Bu nedenle, uzaktan öğretim modeli ile interaktif ve online eğitim programları düzenleyen ülkemizdeki öncü kurumlardan biri olan Bilişim Akademisi bu alandaki ihtiyaçları karşılamak amacıyla bilişim alanındaki dünya çapındaki profesyonelleri çatısı altında buluşturan  Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) ile önemli bir işbirliğine imza attı.


Bu noktada ilki başarıyla ve memnuniyetle sonuçlanan Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi, şimdi de ikinci kez düzenlenmektedir.  Eğitimde; yeni medya, sosyal medya, sosyal ağ gibi kavramların nasıl ve neden ortaya çıktığı, Türkiye ve dünyada yaşanan değişimler ve gelecekte yaşanabileceklere ilişkin geniş bir yelpazede bilgiler sunulurken, gerçek marka ve gerçek müşteri deneyimleri, konusunda uzman profesyonellerin eşliğinde ve eğitmenliğinde paylaşılacak.


Tüm Konu: Sosyal Medya Uzmanlık Eğitimi başlıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr