Söz sırası Android cephesinde

CHIP Online
30-08-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google, Apple'ın Samsung'a karşı kazandığı patent zaferiyle ilgili bakın neler dedi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/soz ... phesinde_35608.html

Resimlerle: İşte yeni Android; Jelly Bean

Google, Apple ile Samsung arasıdaki dava ile ilgili yaptığı açıklamada kararın Android'i çok fazla ilgilendirmediğini söyledi.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Apple'ın Cuma günü Samsung'a karşı kazandığı yasal zaferin</span> Google'ın Android mobil işletim sistemini de etkileyeceği düşünülüyordu. Ancak Google, yaptığı açıklamalarda sözkonusu işlevlerin "onlarca yıldır kullanıldığını" söyledi. Google'dan bir yetkili, konu hakkında şöyle konuştu:


"Temyiz mahkemesi, hem ihlalleri hem de patent iddialarının doğruluğunu inceleyecektir." "Bunların çoğu çekirdek Android işletim sistemini ilgilendirmiyor ve bazıları şu an ABD Patent Ofisi tarafından inceleniyor. Mobil endüstrisi hızla değişiyor ve yeni gelenler dahil tüm oyuncular, onlarca yıldır ortada olan fikirleri geliştiriyiorlar."


"Ortaklarımızla tüketicilere yenilikçi ve uygun fiyatlı ürünler sunmak için çalışıyoruz ve bunu hiçbir şeyin kısıtlamasını istemiyoruz."


Şu anki karar, sadece Samsung'un hasarları ödemesini öngörüyor. Ancak Apple, 20 Eylül'de bazı Samsung ürünlerinin satışının durdurulmasını da istemeye hazırlanıyor.

Tüm Konu: Söz sırası Android cephesinde

Resimlerle: İşte yeni Android; Jelly Bean

Kaynak: www.chip.com.tr