SpeedFan: Isınan PC'nize yardımcı!

CHIP Online
15-05-2013, 16:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Hava ısınıyor, PC'niz sıcaklarla baş etmeye çalışıyor. Öyleyse gelin, ona bir yardımcı verelim!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/spe ... yardimci_40331.html

Resimlerle: AMD'den çılgın kasa tasarımları!

Bilgisayarların en büyük düşmanlarından birisi de yüksek çalışma ısısıdır. Özellikle yaz aylarında, kasalarda bulunan fanlar da etkisiz kalabilir. Bu durumda kullanıcıların yapacağı en iyi şey sistem ısısını sürekli gözetim altında tutmaktır. SpeedFan bu noktada devreye giren güvenilir bir uygulama. Emektar uygulamanın son sürümü, denenmiş ve işe yaradığı kanıtlanmış sistemi yeniden kullanıma sunuyor.


Menüler içinde gezinmeyi, sayıları incelemeyi sevmeyen kullanıcılara hitap etmeyen bir uygulama olan SpeedFan, bilgisayarı üzerinde tam kontrol isteyen donanım düşkünlerinin hoşuna gidecek özellikler barındırıyor. Sistem fan hızı, işlemci ısısı (her bir çekirdek için ayrı), GPU ısısı gibi değişkenleri, gerçek zamanlı güncelleyerek sade ve net bir şekilde önünüze koyan uygulamanın, hız artırımı yapanların da hoşuna gideceğine eminiz.


Eğer havaların ısınmasıyla birlikte bilgisayarınız da garip davranmaya başladıysa, fan sesinden rahat çalışamaz hale geldiyseniz, sistem ısısını kontrol etmenizi "hararetle" tavsiye ediyoruz.

Tüm Konu: SpeedFan: Isınan PC'nize yardımcı!

Resimlerle: AMD'den çılgın kasa tasarımları!

Kaynak: www.chip.com.tr