Sponsor Aranıyor

hustler
20-06-2006, 21:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006

Merhaba,

2 yıl önce amatör teşebbüsle kurulan ve bu süre içinde Türkiye'de Football Manager denince ilk hatırlanan, futbol ve futbol oyunları tutkunu gençlerin buluşma mekanı haline gelen sitelerden biri olan ADDManager( http://www.addmanager.com ) olarak sponsor arayışı içindeyiz.
Sitemiz 2 yıl içinde 12500'den fazla üyeye ulaşmıştır ve üye sayısı gün geçtikçe artmaktadır.
Sitemizde Murat Kosova ve Rıdvan Dilmen röpörtajları yapılmıştır. Football Manager oyunu ile ilgili sayısız dosya kullancılarımıza sunulmuştur. Championship Manager oyununun Türkiye Ligi verileri sitemiz tarafından hazırlanmaktadır ve Eidos/BGS'nin "Affiliate" yani resmi üyelerinden biridir.
ADDManager istatistikleri:
Üye sayısı :12.537
Toplam mesaj sayısı : 84.645
Toplam dosya sayısı: 370
Toplam İnceleme Sayısı: 148 (röportajlar dahil)
Aylık ortalama tekil ziyaretçi sayısı 25 bin - 28bin arasındadır.
Aylık ortalama sayfa gösterim sayısı: 209976
Aylık ortalama çoğul ziyaretçi sayısı: 3500000 –3900000
Google forumların toplam 30321 sayfasını crawlamıştır.
Google tarafından verilen page rank değeri 3

Tabi ki bu veriler şimdilik. Sitemiz durmadan gelişmekte, üye sayısını artırmaktadır.
Aynı anda 1.259 kullanıcının online olduğu bir sitede profesyonel çalışmak, en iyi serverlara sahip olmak gerekiyor. Bu noktada bizim yaptığımız amatör çalışma yetersiz kalıyor. Bu yüzden de bir sponsora ihtiyacımız var.
Üye profilimiz çoğunlukla Üniversite ve Lise geçliğinden oluşuyor. Google Analytics istatistiklerine göre Türkiye'nin dört bir yanından ve Avrupanın birçok yerinden sitemize düzenli olarak giriliyor.

ADDManager'a sponsor olarak firmanızın tanıtımını gençlere en iyi şekilde ulaştırmış olursunuz. Bilgi ve iletişim çağında yaşadığımız günümüzde rakipleriniz arasından sıyrılmak, farkındalık yaratmak, hedef kitleniz ile duygusal bir bağ kurmak ve az bütçelerle geniş kitlelere ulaşabilmek çok önemli. Bunu da en iyi şekilde ADDManager gibi önemli bir internet sitesine sponsor olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer sitemize sponsor olmak veya sponsorluk hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip olmak istiyorsanız bizle mail yoluyla irtibata geçiniz.
"zenislew@hotmail.com"

Saygılarımızla,