Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence FestivaliMSI

Zatara14
11-12-2020, 11:33   |  #1  
Zatara14 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2018

İsmini efsaneler arasına yazdırmaya hazır mısın? Birbirinden güzel MSI ödüllerini bileğinin hakkıyla kazanmak için "genclikburada.istanbul" adresinden ilgilendiğin turnuvaya kaydını yaptır, finale yüksel ve festival canlı yayınında Türkiye'nin en iyileri ile mücadele et!

ÖDÜL SPONSORU olduğumuz "Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali", İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul işbirliği ile 17-20 Aralık tarihleri arasında Spor İstanbul hesaplarında canlı yayın formatında gerçekleşecektir.

Sevilen yayıncılar eşliğinde özel etkinliklere ve birbirinden çekişmeli turnuvalara sahip bu organizasyonu kaçırmayın!

Tüm MSI Ödüllü turnuvaları ve ödülleri görmek için posta git: https://www.instagram.com/p/CIlD3QarpR2/

Kayıt için: https://www.genclikburada.istanbul/

Son Düzenleme: Zatara14 ~ 11 Aralık 2020 12:38 Neden:
emirhanbulutcomtr
22-01-2021, 05:32   |  #2  
emirhanbulutcomtr avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

ÖSYM ve YÖK her yıl sınava giren aday öğrencilerin verilerinden çıkarımlar yaparak bölümler hakkında detaylı bir veri tablosu paylaşıyor. Türkiye Yapay Zeka, İTÜ Üniversitesi yapay zeka ve veri mühendisliği sıralamaları sayfamızda. Sayfamızda bulunan istatistiklerin tamamı ÖSYM tarafından paylaşılmış olan en son güncel puanlardır. Bunun hemen yanında tablodan ve listeden bölümlerin aslında hangi üniversitelerde bulunduğunu, fakültelerini ve konumlarını, puan türlerini, açık kontenjan bilgilerini, hatta taban ve tavan puanlarını da detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.Yapay Zeka Mühendisliği Sıralama puan türü bakımından sayısal bölümüdür, bu nedenle o puan türüne ait gerekli testleri çözmeniz ve tamamlamanız gerekmektedir. Girecek olduğunuz çeşitli üniversite sınavları, tabiri caizse YKS (TYT-AYT) testlerine göre belirleyeceğiniz tercihler amacıyla aşağıda bulunan liste ve tablodaki taban puanları sizlere bir güzergah gösterici olması dileğiyle paylaştık. Bu makalemizde ÖSYM ve YÖK verilerinden çıkarımlar yaparak Yapay Zeka Mühendisliği taban puanları adında güncel bir liste ve tablo oluşturduk. Bu paylaşılan puanlar 2021 Üniversite yerleştirme puanlarına göre esas alınmış olup 2021 TYT ve AYT yani YKS üniversite sınavına girip tercih yapacak olan üniversite adayları öğrencilerimiz için bu başarı sıralamalarını ve taban puanlarını dikkatle inceleyip, göz önlerinde bulundurmalılar.