SSD taktıktan sonra wireless az çekiyor

kazma99a
26-08-2013, 21:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

 

İyi akşamlar 
Benim bir arkadaşım ssd aldı taktık her şey sorunuz ama internet çok az çekiyor. Driver yükledik sildikl tekrar format attık orjinal windows ama yine az çekiyor. 
Ssd takmadan önce normaldi ve intelin sitesinden tarattık hata veriyor anlamadık ssd sata 3 arkadaşın bilgisayarı sata 2 ama ssd sata 2 de destekliyor içeriğinde öyle yazıyor her şey tamam bir tek wireless sıkıntı çıkartıyor lütfen yardım edin. 

şuan tekrar attık bir tek wireless driver yükledik yine aynı

murat5038
26-08-2013, 21:56   |  #2  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

SSD ile wirelessin alakası yok doğru driveri yüklemiyorsun çoğunlukla. Bios güncelle, SSD firmware güncelle.

murat5038 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
kazma99a
26-08-2013, 22:28   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Samsunugun online desteğinden indirdim ben de eminim ssd alakası yok öyle dedi anlattım link verdi orjinal sitesi yükledim yine aynı.


Bu arada ssd ile gerçekten alakası yokmuş demin düzeldi fakat geri gitti

Teşekkür ederim kardeşim yazığın yorumdan yola çıkarak AHCI diye bir driver yükledim buldum oldu

Son Düzenleme: kazma99a ~ 26 Ağustos 2013 23:19
murat5038
27-08-2013, 12:37   |  #4  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Biosdan AHCI açmadı isen aç onuda, Dediklerimi yinede yap.

Batuhan Karsan 26
28-08-2013, 01:14   |  #5  
Batuhan Karsan 26 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,570 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Anakart veriyollarını karşılayamıyor olabilir.Özelliklede laptoplarda normal bir şey.Veriyolları düşük ucuz anakartlı sistemlerde yaşanabiliyor.SSD ile Wifinin alakası budur.

ifteri
28-08-2013, 01:23   |  #6  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
498 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

kurulum hatası yapılıyor gibime geldi...başlangıçta ahci modda kurulum gerekiyor..sonradan ahci moda geçilirse sap samana karışıyor..wirellesle alakalı bir şey deyil...bazı anakartlar ahciyi desteklediği halde kurulumdan sonra sıkıntı yaşatıyor..