star wars episode vii the force awakens

cem_batum
17-12-2015, 12:54   |  #1  
cem_batum avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

tonight is the night.

bu gece sonunda efsanevi serinin efsanevi olması için dua ettiğim 7. filmin ilk gösterimi izleyeceğim. kötü çıkarsa lightsaber'imla harakiri yapmayı düşünüyorum. mükemmel bi şey çıkarsa ne yapacağımı açıkçası henüz düşünmedim çünkü maksat çok umutlanmamak. bu sefer bok etmemiş olun nolur be.

neyse facebook durum güncelememi heyecanlı hissediyor olarak değiştirmeye gidiyorum.

may the force be with you.

raziel34
17-12-2015, 12:55   |  #2  
raziel34 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

ticari kaygılar ve üstlerindeki baskıya rağmen iyi kotarılmış. film üstüne uzun bir süre düşünüldüğünü belli ediyor. disney'in hikayeyi rezil etmesi gibi bir durumdan korkuluyordu ama star wars dünyasına özenle yaklaşılmış, bu anlamda bir sorun yok ancak, disney etkisi biraz da olsa kendini belli ediyor.

yeni karakterler kendini çabuk sevdiriyor, bunu başarmaları güzel. filmdeki mizah da yerinde, bana eski seriyi hatırlattı.

film birçok şeyi temiz bir biçimde açıklığa kavuşturuyor. ben filmden bu anlamda memnun ayrıldım. sinir bozucu bir durum yok. gerçi bundan sonraki filmler için her iki tarafla ilgili de soru işaretleri oluşturmayı ihmal etmemişler.

aksiyon güzel, ilk 20 dakika görece sakin ama devamında akıp gidiyor. heyecanla takip ettiğimi söylemeliyim.

ayrıca filme ne kadar çabuk giderseniz o kadar iyi, önemli bir spoiler yeme ihtimali var, bunu başlık açarak vs. trolleyebilirler gibi geldi, dikkat. yine bu konu bayağı tartışma yaratacak gibi görünüyor.

özellikle bir karakter serinin fanlarınca rahatsız edici/başarısız bulunabilir. filmin en çok tartışma yaratacak kısmı burası sanırım. kendisi ne yazık ki bir alex değil. belki ileride olabilir, bilemiyorum. kendisine yakışacak güzel bir sözcük de var ama şimdi yazmayayım, nasıl olsa bolca yazılacaktır.

daha iyisi olabilir miydi, senaryo biraz daha orijinal yazılabilir miydi, tartışılır. şu haliyle izlemeye değer mi? kesinlikle.

ne olur ne olmaz diye büyük beklentilerle gitmedim ama memnun ayrıldığımı söylemeliyim.

kısaca gidin, izleyin. güzel film.

teknolojiaşığı
18-12-2015, 17:05   |  #3  
teknolojiaşığı avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 67
107 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

arkadaşlar...star wars yeni filimini vizyona nadiren gittiğim için henüz izlemedim fakat önceki versiyonlarını televizyon üzerinden seyretmiştim bilimkurgu sinemalarını beğenirim...vizyona giden forumdaşlarıma güzel seyirler dilerim...Cool

teknolojiaşığı bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]