Steam Cüzdan Kodu Satın Al

TheDifference1
24-02-2017, 14:40   |  #1  
TheDifference1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Steam Cüzdan Kodu Satın Al

Valve’nin geliştirdiği, yaptığı oyunlarda kullanım sağladığı Steam; bir online oyun destek teknolojisidir. Bu teknolojiyi bilgisayar ve mobil cihazlarınıza oyun yüklemek için kullanabilirsiniz. Elinizde herhangi bir oyun CD’si olmadan orijinal oyunların güncel versiyonlarını program aracılığı ile sorunsuz temin edebilir ve oynayabilirsiniz. Oyunlarda kullanabileceğiniz Steam cüzdan kodu satın al işleminizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Steam cüzdan kodu olarak tanımlanan ödeme şekli için farklı yollarla satın alma yapabilir, steam cüzdanınızda yüklü olan tutar kadar harcama yapabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu Nedir?

Steam cüzdan kodu online oyun ve eşyası satın almadan kullanabileceğiniz uluslararası ödeme şeklidir. Steam uygulamasının kendi satış noktasından ve diğer mağaza ve oyun marketlerinden Steam cüzdan kodu satın al işlemi yapabilirsiniz. Birçok farklı ödeme yöntemi ile Steam cüzdan kodu satışı  işlemi yapan marketlerden satın alma işleminizi yapabilirsiniz. Kredi kartı, İninal kart, ATM kartsız ödeme, PTT, Havale ve EFT ile cüzdan kodu alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Satın aldığınız cüzdan kodu Klasgame gibi online mağazaların oyunlar için sunduğu ödemeler sayfasında yer alan Steam cüzdan kodu kullan kısmına girerek alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu Nasıl Alınır?

Tüm dünyada online oyun hizmeti veren Steam ağına katılarak sizde Counter Strike, Football Manager 2017, Garry’sMod, ünlü simülatör oyunları ve daha fazlasını oynama şansına sahip olabilirsiniz. Üstelik diğer ülkelerdeki oyuncular ile online sohbet edebilir, Steam sayesinde oyuncular arası takas yapabilirsiniz. Bunun için oyun mağazalarından satın alma yapmaya yarayan Steam üyeliğinizin olması ve programı indirmeniz gerekmektedir. Steam cüzdan kodu ile online ödeme yapabileceğiniz birçok sanal market bulunuyor. Bunlardan birisi de KlasGame adresidir. Adrese giriş yaparak Steam kodunuz ile alışveriş yapabilir aynı zamanda yeni Steam cüzdan kodu satın al işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İndirimli ve ucuz Steam satış portalı olarak bilinen adreste birçok yeni oyun seçeneğini de bulabilirsiniz. Giriş işleminizin ardından fiyat listesinden tercihlerinizi yaparak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Steam cüzdan kodu satışı yapan www.KLASGAME.com adresinde oyuncu pazarı ve ünlü oyun menüleri bulunuyor. Dilerseniz Steam kodunuz ile buradan oyun alışverişlerinizi gerçekleştirebilir, silah, item gibi gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz.