Steam Cüzdan Kodu Satış

TheDifference1
19-02-2017, 14:31   |  #1  
TheDifference1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Steam Cüzdan Kodu Satış

Oyun oynama için CD alma zorunluluğunu ortadan kaldıran, online oyunculara yayım ve destek teknolojisi sağlayan Steam programı ile dünyada ilgi gören tüm oyunları satın alabilirsiniz. Programı Windows XP, Vista veya 7512 MB RAM, 1 Ghz veya daha hızlı bir işlemci özelliğine sahip tüm bilgisayarlara ücretsiz indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kolay bir şekilde en güncel oyunları satın almanızı sağlayan programın daha birçok özelliği bulunuyor. Tüm oyun marketlerinden ürün satın almanıza yaracak Steam cüzdan kodu satış merkezi olan Steam üyeliği ile tüm aksiyon, bağımsız oyuncu oyunları ve daha binlerce oyuna ulaşabilirsiniz. Üstelik size özel indirimlerden de yararlanabilirsiniz. Program sizin için satın aldığınız oyunlara otomatik güncelleme yapmaktadır. Böylece siz güncelleme için hiçbir işlem ile uğraşmazsınız. 100 milyonu geçkin üyeye sahip bu topluluğa katılarak aynı oyunu oynadığınız arkadaşlarınız ile online sohbet edebilir, dünyanın her yerinden oyuncular ile silah, item, sikin takası yapabilirsiniz. Program size aynı zamanda oyun takımları kurma imkanları da sağlıyor. Steam Atölyesi aracılığı ile eşyalarınızı satışa çıkarabilir, arkadaş sohbetleri ve takasları yapabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu Kullanma

Steam Wallet key yani herhangi bir yerden satın aldığınız Steam cüzdan kodunu birçok oyun satışı yapan markette kullanabilirsiniz. Steam hesabınızın profil sayfasına girerek özel kodunuza ulaşabilir, böylece cüzdan kodunuzu satın alma yapacağınız markette kullanabilirsiniz. Mağazanın oyun bölümünde yer alan Steam Wallet Key kullan butonuna basarak ödeme şeklinizi Steam cüzdan olarak belirleyebilir, daha önce satın almış olduğunuz kodu kullanabilirsiniz. KlasGame Steam cüzdan kodu satış yapıyor. Bu adresten steam cüzdan satın alabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu Satışı Yapan Yerler

Steam cüzdan kodu satış yapan birçok mağaza ve site vardır. Bunların en başında elbette Steam’in kendi adresi geliyor. Valve’nin yarattığı Steam üzerinden cüzdan kodu alabilir ve bu kodları online oyun satışı yapan KlasGame sitesinde kullanabilirsiniz. Site aynı zamanda uygun fiyatlara Steam kodu satışı da yapıyor. Dilerseniz kredi kartı, ATM; havale, eft gibi yöntemler ile bu satış noktasından kod satın alabilirsiniz. Ancak bunun için www.KLASGAME.com adresine üye olmanız gerekmektedir. Üyelik yaparak Steam üzerinden oyun satın alabilir, sitenin hizmetleri arasında yer alan oyuncu pazarından diğer oyuncuların satışa çıkarttığı ürünlere ulaşabilirsiniz.