Steam'den çok az çabalayarak ücretsiz oyun alma.

AwesomahTR
08-07-2016, 13:41   |  #1  
AwesomahTR avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Evet arkadaşlar bugün sizlere Steam'den ücretsiz oyun almak için bir yol göstereceğim.

Öncelikle size vereceğim linkten siteye giriyoruz.


Ardından sağ üstten Steam ile giriş yapiyoruz.(Kesinlikle güvenlidir araştırabilirsiniz)

Sitenin adının CS:GO ile ilgili olduğuna aldanmayin çünkü site basit bir lounge sitesi değil.

Giriş yaptıktan sonra heabiniza 100 Token gelicek bu sitemizin para birimi 100 token 1 dolardır.(Eğer verdigim linkten girmesseniz hesabınız 15 token olarak gelir)

Sitede bir çok oyun seçeneği mevcut ancak ben size birini göstereceğim ki kaybetme ihtimaliniz hayli düşüyor.

Oyunlar kısmından Coin Flip'e geliyoruz. Coin Flip'de normalde kazanma şansı %50 dir. Ancak bulduğum BUG sayesinde kazanma ihtimaliniz %80 in üstüne çıkıyor.

Önce Coin Flip'in bet kısmına 0 yazıyoruz ve çeviriyoruz. Kazanirsak bir daha 0 atiyoruz yine kazanırsak tekrar 0 atiyoruz kaybedene kadar atıyoruz kaybettiğimiz zaman ise tekrar 0 atiyoruz taa ki kaybetmeler üst üste 3 kere olsun. Yani 3 kere kendimize 0 betle kaybettiriyoruz 4. seferde kazanma şansımız %80 in üstüne çıkıyor.

Bu yöntemi almak istediğiniz oyunun parasını biriktirene kadar uygulayın biraz uğraştırıyor ama hiç para vermeden oyununuzu alabiliyorsunuz.

Şimdi gelelim bu parayi Steam'e nasıl aktarıcaz ne yazık ki parayi doğrudan Steam'e aktaramiyoruz çünkü site dolar cinsinden hesap ettiği icin direk olarak parayı geçiremiyorsunuz.Ancak yukarıdan market kısmına geldiğinizde arama bolümüne Case Key yazarsaniz karşınıza çıkan yerden alacağınız oyun değerinde anahtar satın alarak bunu Steam'e geçirebiliriz.(Anahtar kullanma sebebimizde anahtarın fiyatının sabit kalmasi.

Anahtarları aldık ardından bunları Steam'e geçirelim.

Önce Steam trade linkinizi siteye yapıştırmaniz gerekiyor. Profilinize tıkladığınız zaman Trade URL kısmından get it here linkine tıklıyoruz ve sizi direk trade linkinizin bulunduğu sayfaya gönderiyor ordan kopyalayarak Trade URL kısmına yapıştırıyoruz.

Ondan sonra Inventory bölümüne tıklıyoruz aldığımız anahtarlar CSGO House bölümünde gözükecektir ters oklara tıklayarak bunları withdraw kısmına geçiriyoruz ve ordanda Steam envanterimize geçiriyoruz.

Ardından anahtarlari satarak gönül rahatlığıyla oyununuzu alabilirsiniz.

Emeğe saygı...
Teşekkürler...

Yaman Demir
07-01-2017, 20:40   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

hocam site yok

Stooline
23-01-2017, 14:28   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Siteyi yazmayı  unutmuşsun galiba.