Steve Ballmer için bir ilk!

CHIP Online
23-01-2013, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un patronu Steve Ballmer, şirketin başına geçtiğinden beri bunu ilk kez yaşadı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ste ... -bir-ilk_38176.html

Resimlerle: CEO'lar da yanılır! Hem de nasıl yanılmak...

Steve Ballmer Microsoft CEO'luğuna geldiği andan itibaren birçok eleştiri okunun hedefi olmuştu. Bunlar en bilineni ise David Einhorn'nun, Ballmer'ın varlığı güzünden firmanın kötü bir gidişat yaşadığı iddia etmesi olmuştu...


Durum, günümüze baktığımızda bir hayli farklı zira Microsoft çalışanlarının, firmanın liderine olan inancı gün geçtikçe artıyor. Glassdoor isimli iş ve firma arama sitesinin, "Puget Sound Business Journal" isimli dergide yayınlanan raporuna göre, Microsoft çalışanlarının Ballmer'a duydukları güven 2011'den 2012'ye geçen süre içerisinde tavan yaptı. 2011 yılında yüzde 35 olan miktar, 2012 sonunda yüzde 52'ye ulaşmış durumda. Bu oran, içerisinde bulunduğumuz ay içerisindeyse yüzde 48'e düşmüş bulunuyor.


Aynı süre içerisinde Microsoft çalışanları, firmanın çalışma gücünü, 5 puan üzerinden 3.4'de tıkanmışken, 3.7'ye çıkardılar. Her ne kadar kendi çalışanları tarafından sevilse de Ballmer'ın başı halen dertte gibi gözüküyor. Duruma verilebilecek en iyi örnekse, CNBC'nin kendisini 2012'nin en kötü ikinci CEO'su seçmesi olacaktır.

Tüm Konu: Steve Ballmer için bir ilk!

Resimlerle: CEO'lar da yanılır! Hem de nasıl yanılmak...

Kaynak: www.chip.com.tr